Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,711
Ynt: Burası Neresi?

Kemal abi ip ucundan yola çıkarak GÖNEN demek istiyorum ama gönen yolu yeni yapıldı ama bölünmüş yol değil galiba eski yol ile yeni yol yada gönen sapağının tam girişi

Etiketler

egeli' Alıntı:
Afyon-Sandıklı yolu olabilir.. Sizin geçtiğiniz tarihlerde, o civarda tüm dağlar karlıdır..
Olabilirler olmuyor ama sizin o güzel karavanınızın hatırına birde karavancılara olan sevgim için bir torpil yapıyor ve kabul ediyorum.
Evet Afyondan Sandıklı istikametine gidiş ve Sandıklının evleri görünüyor doğru cevap sayın egeli çiftinden.
Arkadaşlarımızı biraz oradaki reklam tabelası birazda doğudaki karlı dağlara benzemesi malesef yanılttı. Sağlık olsun diyor otomatikman bana verilen sıra ile yola devam ediyoruz. ;) ;D

Lütfen mı'lı ,mi'li cevaplar vermeyip beni diğer yarışmacı arkadaşlara karşı zor durumda bırakmamış olursunuz. ;) :D :D ;D
Evet işte sorumuz ve ilk ip ucu bu resim seyyah-34 ile Tarihe Yolculuk Başlıyorda henüz yayınlanmadı. :eek: ;D ;D

[attachment=1]

BEN NERESÄ°YÄ°M.jpg

yunus bager' Alıntı:
biraz sallama alacak ama gemlik armutlu yolu
Baya baya bir sallama olmuş. Ama değilmiki zahmet edip inceleyip bir yorumda bulunmuşsunuz o halde bende sizi tebrik ediyorum. Amannnnn bana ne de diyebilirdiniz değilmi???
Allayalım ,pullayalım,sallayalım ama muhabbete katılalım.Bakın ben seyyah-34 ile Tarihe Yolculuk Başlıyor gezimizi yaza yetiştiremiyeceğim korkusu ile bile "Burası Neresi" mahsun kalmasın diye katılıyorum.

----------------------------------------------------------------------

yasarergun' Alıntı:
şereflikoçhisar
Malesef diyor bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Yaşar bey tam sizin illerede (Hatay) niyetliyken artık Alanyadan dönmek zorunda kaldık. Ama projemizde her zaman Antakya ve Karadeniz var

Kemal abi aslında sizin sorulara pek yorum yapmakta çekiniyorum yoksa 34 ile Tarihe Yolculuk Başlıyor sayfasını daha okumadığım belli olacak :smiley:

Bir cevap daha vereyim ama bu defa sallama değil AFYON

yunus bager' Alıntı:
Kemal abi aslında sizin sorulara pek yorum yapmakta çekiniyorum yoksa 34 ile Tarihe Yolculuk Başlıyor sayfasını daha okumadığım belli olacak :smiley:

Bir cevap daha vereyim ama bu defa sallama değil AFYON
Haklısınız Yunus bey kardeşim okunacak gibide değilki dile kolay 15 bin resim.Korkuyorum yaza yetiştiremiyeceğim çünkü bende 1 ay sonra yazlığa kaçacağımda. :D ;D Ama tavsiye ederim her gün bir sayfa bak yeter yoksa çok şey kaçırmış olursun.
Malesef Afyon değil Yunusçuğum.

Kemal abi sakin kafayla başlığınızı okumayı düşünüyorum biraz göz gezdirdim birazdaha keyifli olsun diye baştan sona okumayı düşünüyorum

Bir cevap daha vereyim eğer ufukta görüne yer Göl ise Burdur diyorum

Şimdi vereceğim ip ucuna çok ama çok iyi dikkat edin. Bakalım ne olacak neye yarayacak bu ip ucu.Aşağıya bakın :eek:

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nasıl bir şeyler varmı.

seyyah-34' Alıntı:
Şimdi vereceğim ip ucuna çok ama çok iyi dikkat edin. Bakalım ne olacak neye yarayacak bu ip ucu.Aşağıya bakın :eek:

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nasıl bir şeyler varmı.
Anormal sadece kar var bu durumda Akdeniz olma ihtimali çok düşük

yunus bager' Alıntı:
Anormal sadece kar var bu durumda Akdeniz olma ihtimali çok düşük
Yunusçuğum ben ne yolladım simge olarak. Gülmekten katılan yüz değilmi bak aynen böyle ;D ;D ;D ;D öğrendiğinde işte aynen böyle güleceksin hadi bi gayret.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR