seyyah-34' Alıntı:Gelibolunun karşısındaki kıyıda Labseki diye bir yer.
Mustafad' Alıntı:Bence bildiniz Kemal Bey.
seyyah-34' Alıntı:;D ;D Bencedeeeeee
Ama kurallara uyalım uymayanları uyaralım ;D ;D
Kemal abi çok kolay sormuşum yav okadarda kolay değildi ama neyse Lapseki doğru cevapseyyah-34' Alıntı:Gelibolunun karşısındaki kıyıda Labseki diye bir yer.
Bu forumdaki insanların yakınlarından sorarsanız olacağı budur.Nedirki Labseki'nin İstanbula mesafesi çaycıya seslensem hemen demli bir çay geliverir. Gerilerde kalan bir sorum bu civara aitti.yunus bager' Alıntı:Kemal abi çok kolay sormuşum yav okadarda kolay değildi ama neyse Lapseki doğru cevap
Ben de o halde sonra devam ederiz artıkseyyah-34' Alıntı:Üzgünüm :'(
İşte doğru cevap gidenler hemen biliyorlar.Tebrikler Mustafa bey sıra sizin.Mustafad' Alıntı:Kumluca-Rhodiopolis antik kenti.
seyyah-34' Alıntı:İşte doğru cevap gidenler hemen biliyorlar.Tebrikler Mustafa bey sıra sizin.
Yanlız sanıyorum sorular hep bana kalıyor gibi.
Sırayı almak için bir şartım daha kaldı. Mustafa bey O koltukta oturan zatı muhterem ne izliyordu veya nereye bakıyordu??Mustafad' Alıntı:Kemal Bey.
Kumluca benim memleketim, bilemesem ayıp olurdu. Bende fazla fotoğraf yok, kabul ederseniz sıramı size vermek istiyorum. Selamlar.
seyyah-34' Alıntı:Sırayı almak için bir şartım daha kaldı. Mustafa bey O koltukta oturan zatı muhterem ne izliyordu veya nereye bakıyordu??