Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,666

Etiketler

Ynt: Burası Neresi?

yunus bager' Alıntı:
Kemal abi çok kolay sormuşum yav okadarda kolay değildi ama neyse Lapseki doğru cevap :smiley:
Bu forumdaki insanların yakınlarından sorarsanız olacağı budur.Nedirki Labseki'nin İstanbula mesafesi çaycıya seslensem hemen demli bir çay geliverir. Gerilerde kalan bir sorum bu civara aitti. ;) :D

İşte dünyanın en zor sorusu geliyor. ;D ;D yine henüz yayına vermediklerimden yürüttüm. :D :D görüntüler acaip ele verecek beni ,hadi bakalım görelim sizi.

[attachment=1]

Ufak bir ucu görünen bu taş koltuk İstikbalden alınmış kenarında öyle yazıyordu.!! ;D yerin bilinmesi haricinde bir şartım daha var adam bu koltuğa oturmuş ne seyrediyor resmi bilen onuda bilecek.

BURASI NERESÄ°.jpg

seyyah-34' Alıntı:
İşte doğru cevap gidenler hemen biliyorlar.Tebrikler Mustafa bey sıra sizin.
Yanlız sanıyorum sorular hep bana kalıyor gibi. ;)

Kemal Bey.
Kumluca benim memleketim, bilemesem ayıp olurdu. :D :D Bende fazla fotoğraf yok, kabul ederseniz sıramı size vermek istiyorum. Selamlar.

Mustafad' Alıntı:
Kemal Bey.
Kumluca benim memleketim, bilemesem ayıp olurdu. :D :D Bende fazla fotoğraf yok, kabul ederseniz sıramı size vermek istiyorum. Selamlar.
Sırayı almak için bir şartım daha kaldı. Mustafa bey O koltukta oturan zatı muhterem ne izliyordu veya nereye bakıyordu?? ;) :D

Ne düşünecek Kemal ustam
Biz gavurlar çok akıllı insanlarız vesselam diye aklından geçiriyordur ve pis pis sırıtıyordur
Ayyy gözümün önüne birden gelsi sırıtışı da...

seyyah-34' Alıntı:
Sırayı almak için bir şartım daha kaldı. Mustafa bey O koltukta oturan zatı muhterem ne izliyordu veya nereye bakıyordu?? ;) :D

Bu koltuklar antik kent içindeki, tiyatroya ait olmalı, tiyatro izliyordu diyebiliriz. Ayrıca uzak mesafede Kumluca ovası ve Akdeniz manzarası, sol tarafa bakılırsa Beydağları manzarası da var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.