Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,750

Etiketler
Ynt: Burası Neresi?

Nursel' Alıntı:
Fethiye'nin köylerinden mi yoksa bir tatil köyü mü Kemal bey? :smiley:
Nursel hanım sorumuzun fethiye ile bağlantısı yok. Burası pek tatil köyü değil çok doğal kalmış ama çevrede yapılan yazlıklar mevcut. Ayrıca gezimizi izliyormusunuz

Muğla demiştiniz ama :smiley: Gezinizi ilk fırsatta takip edeceğim, yorumlarımı da yazacağım ayrıca :smiley:

Nursel' Alıntı:
Muğla demiştiniz ama :smiley: Gezinizi ilk fırsatta takip edeceğim, yorumlarımı da yazacağım ayrıca :smiley:
Tamam muğlada sorun yok ama fethiyeye de muğlayada yakın değil. ben ilk kez gördüm,duydum ve tesadüfen buldum. çok şirinmi şirin bir yer.Ayrıca gezenbilir çok harika bir kaynak rehberin sahibi olacak gezi notlarım bittğinde. Yorumlarınızı bekliyorum

Bilgisayarın başına şu an oturdum ve yanıtlara baktım; yanıtlanamamış... yanıtlıyorum:

Kıyıkışlacık (İasos), Milas - Muğla.

Cavid Sezen
Not: Doğruysa, dileyen sorabilir.

gezmen' Alıntı:
Bilgisayarın başına şu an oturdum ve yanıtlara baktım; yanıtlanamamış... yanıtlıyorum:

Kıyıkışlacık (İasos), Milas - Muğla.

Cavid Sezen
Not: Doğruysa, dileyen sorabilir.
Evet doğru cevap bilgiler doğru. Tebrikler Cavid bey gerçektende ben burayı tam geçiyordumki bir an kavşakta durdum elimdeki oldukça kalın rehberi açtığımda İasos diye bir tarihi eser göreceğim diye gittim oysa antik şehir olduğu kadar bir o kadar da çok şirin bakir bir yerleşim yeriydi. gezi anılarımın yayınlanmasında sıra buraya gelince bütün detayları ile Kıyıkışlacığı hep birlikte izleyeceğiz.
Yeni soru ile devam ediyorum ama dikkat edin ben öyle bir kaya parçası veya sadece suyu görünen bir dere sormuyorum ;) :D :D illa bir emmare oluyor görünen karede.

Cavid beyin özel izni ile yine henüz yayınlamadığım bir kare ile devam ediyorum. bu belki biraz zor olabilir.

[attachment=1]

2601201010372.jpg

cihanülker' Alıntı:
dalyan olabilirmi kemal bey ?
Malesef cihan bey ama sanırım biraz zor soru oldu galiba yoksa katılım bu kadar az olmazdı.Burayı tanımak için ya oraya gitmiş olmak veya giden birisinden duymuş olmak gerek fakat çok ama çok ünlü bir yer hatta ben dükkanımda çırağa kızdığım zaman seni şimdi o.........b.... na yollayacağım derdim ve yıllar sonra işte o ünlü su toplama yerini gittim gördüm. Ayrıca acaip turistik bir yer yabancıların balık yakalaması için yüzlerce olta orada hazır duruyor. eh yani bir ismini yazmadığım kaldı. ;) :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR