Nursel hanım sorumuzun fethiye ile bağlantısı yok. Burası pek tatil köyü değil çok doğal kalmış ama çevrede yapılan yazlıklar mevcut. Ayrıca gezimizi izliyormusunuzNursel' Alıntı:Fethiye'nin köylerinden mi yoksa bir tatil köyü mü Kemal bey?
Tamam muğlada sorun yok ama fethiyeye de muğlayada yakın değil. ben ilk kez gördüm,duydum ve tesadüfen buldum. çok şirinmi şirin bir yer.Ayrıca gezenbilir çok harika bir kaynak rehberin sahibi olacak gezi notlarım bittğinde. Yorumlarınızı bekliyorumNursel' Alıntı:Muğla demiştiniz ama Gezinizi ilk fırsatta takip edeceğim, yorumlarımı da yazacağım ayrıca
Evet doğru cevap bilgiler doğru. Tebrikler Cavid bey gerçektende ben burayı tam geçiyordumki bir an kavşakta durdum elimdeki oldukça kalın rehberi açtığımda İasos diye bir tarihi eser göreceğim diye gittim oysa antik şehir olduğu kadar bir o kadar da çok şirin bakir bir yerleşim yeriydi. gezi anılarımın yayınlanmasında sıra buraya gelince bütün detayları ile Kıyıkışlacığı hep birlikte izleyeceğiz.gezmen' Alıntı:Bilgisayarın başına şu an oturdum ve yanıtlara baktım; yanıtlanamamış... yanıtlıyorum:
Kıyıkışlacık (İasos), Milas - Muğla.
Cavid Sezen
Not: Doğruysa, dileyen sorabilir.
Haklısınız çiğdem hanım. sanııyorum biraz zor oldu işte ip uçları : Burası bir deniz, göl değil ama ünlü bir su toplama yerifrolayn' Alıntı:Biraz ipucu ama lütfen ???
Malesef cihan bey ama sanırım biraz zor soru oldu galiba yoksa katılım bu kadar az olmazdı.Burayı tanımak için ya oraya gitmiş olmak veya giden birisinden duymuş olmak gerek fakat çok ama çok ünlü bir yer hatta ben dükkanımda çırağa kızdığım zaman seni şimdi o.........b.... na yollayacağım derdim ve yıllar sonra işte o ünlü su toplama yerini gittim gördüm. Ayrıca acaip turistik bir yer yabancıların balık yakalaması için yüzlerce olta orada hazır duruyor. eh yani bir ismini yazmadığım kaldı.cihanülker' Alıntı:dalyan olabilirmi kemal bey ?
Malesef deniz değil Mürselim.adrenalim' Alıntı:datça mı?