Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,739
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Tempus' Alıntı:
borusan tuv a 7 koltukdur diye onay vermiş bana yazıyı gösterdiler, o zaman ben aracın diğer kusurlarını halledip, önce tuv a gidip kağıt alıp sonra trafiğe gidicem yani, teşekkürler söylemeseniz 2 kere gidicektim tuv a.

muayene bitiminde araç gecerse ek1 duzenletiyorsun dısarıda genelde seyyarlarda var onlar dolduruyorda tuv onu ve muayene kağıdını onaylıyor ondan sonra trafiğe gidip yeni ruhsat alıyorsun en az 2 gun surer vermeleri

Etiketler

arabamı tertemiz yıkadım.
kapı açma butonlarını değiştirdim.
220 v elektrik için bir düzenek yaptım aracımda elektrik var dikkaaat :smiley:)

güzelce yıkadım..yagladım..ve kaputun önüne rüzgarlık koydum..

Görüntü0027.jpg

Eksoz bağlantıları sağlamlaştırıldı, yeni emniyet kemerleri takıldı, arkaya projektör takıldı ve bağlantısı yapıldı, el freni ayarı yapıldı muayeneden ite kaka geçti :smiley: Bunlarda yeni aldığım Defender 110'un başından geçenler...

Ufuk abi çok yüksek değil mi kaçak kat çıkmış gibisin ;D

Güle güle kullan abi hayırlı olsun

ufuk bey bende düşünüyorumda discoya uygun orjinal ne yapabilirim diye port bagaj olarak ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR