Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 415,190
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

yaptığım bagajın merdvienini taktım
geri vites için arkaya sis farı taktım :smiley:
gezenbilir stickerlerini yapıştırdım :smiley: bu günlük bu kadar :smiley:

6460_101271093380_675938380_2048703_2923447_n.jpg

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Tesekkurler Ahmet bey iyiyim

40 yilda bir suraya yazi yazdim :smiley: Oda bagaj yaptirdim :D Benim artik tamircilerle standart islerim oluyor :smiley: Dort kalem is hepsi bu :smiley:

size takılayım dedim cj arkadaşlarda alındı araç bu tamirede gider bakımada normal şeyler allah kaza bela vermesin :smiley:

Tempus' Alıntı:
bu bir tesadüfmü yoksa bugun aracınıza ne yaptınız başlığı CJ sahipleri sayesindemi sürekli güncel
:D

Aracım (nam-ı diğer maymun) 1946 model. Sadece hard off-road da kullanılınca senede 1-2 sefer tamir,bakım ihtiyacı kaçınılmaz oluyor.E bırakında o kadar olsun.Memlekette kaç tane daha araç varki,bu yaşta olupda hala aktif off-road hayatına devam eden ;D ;D

yuysal' Alıntı:
Aracım (maymun) 1946 model. Sadece hard off-road da kullanılınca senede 1-2 sefer tamir,bakım ihtiyacı kaçınılmaz oluyor.E bırakında o kadar olsun.Memlekette kaç tane daha araç varki,bu yaşta olupda hala aktif off-road hayatına devam eden ;D ;D

allah kaza bela vermesin. 2009 model araçlar bile 3 ayda bir bakıma giriyor bizim antikalarında hakkı bakıma girmek ;D

pencereden seyrettim çok kirlenmiş ama bu sıcakta uğraşamam temizlemeye

Far ayarları kontrol edildi, fren balataları kontrol edildi, muayene istasyonuna randevusuz gidildi 3 saatlik sıra olunca geri dönüldü. :smiley:

Tempus' Alıntı:
Far ayarları kontrol edildi, fren balataları kontrol edildi, muayene istasyonuna randevusuz gidildi 3 saatlik sıra olunca geri dönüldü. :smiley:

randevu al çok rahat ben hep öyle yaptım tam 3 araba muayenesindede beklemeden bitirdim

ahmetergun' Alıntı:
randevu al çok rahat ben hep öyle yaptım tam 3 araba muayenesindede beklemeden bitirdim

evet öyle yapıcamda yarın araca yükseltme filan yapilicak son anda aklıma geldi dedim gidip yaptirayim yükseltmedne filan önce , bazen randevusuzda boş oluyor dediler. olmadı

hadımköydeki muayne istasyonunu öneririm fazla dolu olmuyor.hem orada bir araba servisi var premio arac muayneye girmeden önce ücretsiz 20 nokta kontrolu falan yapıolar eksiklerin hakkında bilgi veriyolar.ayrıca araç muayneden kalanların bircoğu far ayarından dolayı kalıyor dediğim serviste ki far ayarı cıhazı muayne istasyonundakinden hem farlar ayarlandığına dair çıktı da veriyolar bilginize.

geri vites kamerasi takildi.
altimetreye ve turbo saatine yer yapildi.
km olçumu içim şajman cikişindan kablo cekildi.
on cam filim yapildi.
gosterge muhafasina astar atildi.
karbon kaplanacak.
nihayet sepet bitti takilacak ama motorlari bitmedi.
telsiz antenleri için yer yapildi.
direksiyon deri kaplamasi degiştirildi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR