Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,734
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

ahmetergun' Alıntı:
ufuk bey bende düşünüyorumda discoya uygun orjinal ne yapabilirim diye port bagaj olarak ;D

OOOOOO onu Yavuza sorucan abi Orjinali var Ahmet diye bir arkadas yapiyor Cokda guzel isciligi var Birde Serkan arkadasimiz var

Ahmet Ankara Serkan Istanbul Ikiside garanti bir numara :smiley:

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
Ufuk abi çok yüksek değil mi kaçak kat çıkmış gibisin ;D

Güle güle kullan abi hayırlı olsun
Tesekkur ederim
Ozellikle yuksek istedim Malzemeler emanet gibi duruyordu Yani goruntu olsun diye yaptirmadim
Denedim bir iki malzeme koydum Arac ziplayinca tehlikeli oluyor
Bu olculer benim istegime gore
Birde Yavuzun discosuna gore :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
OOOOOO onu Yavuza sorucan abi Orjinali var Ahmet diye bir arkadas yapiyor Cokda guzel isciligi var Birde Serkan arkadasimiz var

Ahmet Ankara Serkan Istanbul Ikiside garanti bir numara :smiley:
sağolasın ben kontak kurarım serkanla teşekkür ederim ;D

cam krikosu değişti,
hafa filtresinin kutusu değişti
500 metre yol gitmeden stop ettik marş basmıyor vurdurunca çalışıyor ama stop ediyoruz marş dinamosu değişip araç senteye getirilecekmiş oofff offf tamda yarın sabah yola çıkacaktım şansmı benimki be tüh

ata036' Alıntı:
cam krikosu değişti,
hafa filtresinin kutusu değişti
500 metre yol gitmeden stop ettik marş basmıyor vurdurunca çalışıyor ama stop ediyoruz marş dinamosu değişip araç senteye getirilecekmiş oofff offf tamda yarın sabah yola çıkacaktım şansmı benimki be tüh

geşmiş olsun aslında yolda olmadğı daha iyi olmuş müdehale şansınız varmış en azından umarım fazla sorun çıkarmaz

pazar sabah 8 de evden cıktım sarıyerden bahçaköy kemerburgaz fatıih arnavutköy durusu karaburun yeniköy kısırkaya uskumruköy kilyos zekeriyaköy kılıçpınar kemerburgaz ve en son saıyere ulaşan bi rota yaptım e tabi arazinin verdiği kiri yıkadım bazı yerleri yağladım

Bugun nadir olan yikama islemine tabi tuttum :smiley:

IMG_3476.jpg
IMG_3478.jpg

dün yaptığımın ufak kazanın tüm delilleri ortadan kaldırıldı tampon orjinal haline döndü ve araç uzaktan kumandası aktif hale getirildi

yağına suyuna bakıldı

altug onaran' Alıntı:
dün yaptığımın ufak kazanın tüm delilleri ortadan kaldırıldı tampon orjinal haline döndü ve araç uzaktan kumandası aktif hale getirildi

yağına suyuna bakıldı
Gecmis olsun

sağol abi görünmez kaza geri gelirken beton direği görmedim tampon biraz deforme olmuştu ama eskisinden de iyi oldu

beton direkte sağlam çıktı :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR