Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,733

Etiketler

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ufuk ,Yavuzla beraber yakında çift katlı otobüs projesine geçerseniz hiç şaşırmayacağım.;D

Yavuzla kapisiyoruz zaten :D :D Kerim Ankarada offroad yapalim diye baslik var gordunmu Bir bak da ayarlayalim birseyler Ama kesin gelicen yoksa karismam haaaa :D :D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bende bir şeyler yazmak istiyorum bu sayfaya ,
ama aracım capon, yağ değişti falan yazabilirmiyim.;D

Hiç utanmada yok sizde kardeşim ;D ;D

Bende cam silecek suyunu tamamladım onu yazayım bari ;D

ufukozkan' Alıntı:
Yavuzla kapisiyoruz zaten :D :D Kerim Ankarada offroad yapalim diye baslik var gordunmu Bir bak da ayarlayalim birseyler Ama kesin gelicen yoksa karismam haaaa :D :D
Ufuk pazarları benim trafik biraz sıkışık ,
ama bir cee der kaçarım,
gerçi son geldiğimde cee demek 4 saat falan sürmüştü.;D

Sevgili Serkandan aldığım 5 cm lik takozlarla aracı biraz yükselttim... Her ne kadar orjinal amortisörlerlerle kullanılabililicek olsa da , ön ve arka amortisörleri değiştirerek yanal salınımı biraz olsun engelleyip aracın daha stabil kalmasını sağladık. Bütün işlemleri Akman Jeep Mustafa Akman ve ekibi yaptı bende o sırada çalışmaları fotoğrafladım. Önümüzdeki günlerde de, daha doğrusu fırsat bulursak şimdilik bagajımda duran direksiyon amortisörünü takıcaz...

Photomania' Alıntı:
Sevgili Serkandan aldığım 5 cm lik takozlarla aracı biraz yükselttim... Her ne kadar orjinal amortisörlerlerle kullanılabililicek olsa da , ön ve arka amortisörleri değiştirerek yanal salınımı biraz olsun engelleyip aracın daha stabil kalmasını sağladık. Bütün işlemleri Akman Jeep Mustafa Akman ve ekibi yaptı bende o sırada çalışmaları fotoğrafladım. Önümüzdeki günlerde de, daha doğrusu fırsat bulursak şimdilik bagajımda duran direksiyon amortisörünü takıcaz...

Sen geç buralara burnumuzun dibine kadar gel ama haber verme. Ne diyeyim ben...

Alpaslancığım , kardeşim inan bir an düşündüm ama önceden haber de vermediğim için bir dahakine haberli gelirim dedim.... Bir de Nişantaşına fotoğraf yetiştirmem gerekiyordu , dolayısıyla zaman kısıtlı olduğu için uğrayamadım...

alpaslanepli' Alıntı:
Sen geç buralara burnumuzun dibine kadar gel ama haber verme. Ne diyeyim ben...
yükseltme kitimi almaya birde dodik bakmak içn gelicem ama bende bekliyorum senin istanbulda olmadığın bir günü denk getireyim diye......ha bu arada 4 tane sis aldım yarında bagaj üzerinde çalışıcam

Photomania' Alıntı:
Alpaslancığım , kardeşim inan bir an düşündüm ama önceden haber de vermediğim için bir dahakine haberli gelirim dedim.... Bir de Nişantaşına fotoğraf yetiştirmem gerekiyordu , dolayısıyla zaman kısıtlı olduğu için uğrayamadım...

Önemli değil abi. Bir daha ki sefere. Aynı günün akşamı Serkan'la birlikteydik kulaklarını çınlattıkta takılayım dedim.. Bu arada konu başlığı ile ilgili olmadı ya bu yazılanlar sana laf diyen olmazda benim yazdıklarım niyeyse tam ense kökümden takip ediliyor. Konu başlığına çevireyim rotayı bari ;D

Efendim hafta sonu hedef 15 günde 5000 km. Ege akdeniz turu başlığında Çadırım JEEP'im ve sadece ben sloganıyla yollara düşeceğim için servisime gidip ön şaftımı söktürdüm. Hafif bir balans vardı ve yüksek hızda titreme yapıyordu .. Onu yapmaları için bıraktım. Komple ön takım elden geçti. Birde kırmızı boğama jest yaptım bugün. Hep gaz hep gaz boğazları kurumuştu. Benzin deposunu fulledim.. İbreyi öyle görmeyeli çok uzun zaman olmuştu çok keyifli bir sahne ;D

Yahu öyle deme mümkün olduğunca dikkat çekmeden yazmaya çalışıyorum , biraz zıplarsam bende enseye şaplağı yerim , o yüzden teknik gidiyorum ama , sizlerde özellikle Jeep bölümüne epey bir hareket kattınız iyi de oldu hani.... Uzun zamandır yazmayan arkadaşları da aramızda görürsek daha da keyifli olacağını düşünüyorum... Bu arada tek araç olarak epey uzun bir mesafe , keyifli geçmesini diliyorum...

Photomania' Alıntı:
Yahu öyle deme mümkün olduğunca dikkat çekmeden yazmaya çalışıyorum , biraz zıplarsam bende enseye şaplağı yerim , o yüzden teknik gidiyorum ama , sizlerde özellikle Jeep bölümüne epey bir hareket kattınız iyi de oldu hani.... Uzun zamandır yazmayan arkadaşları da aramızda görürsek daha da keyifli olacağını düşünüyorum... Bu arada tek araç olarak epey uzun bir mesafe , keyifli geçmesini diliyorum...

Evet abi teknik sayfalara iki üç arkadaş birleştik ve hareket kattık. Katılım bu sayede arttı. İnsanlar sordu bizde kendimizi paraladık yardımcı olmak için. Ama karşılığını enseden aldık. Şimdi sadece kahvede geyik yapıyorum ben. Tekink sayfada da günde atılan iki mesajı okuyorum sadece. O uzun zamandır yazmayan arkadaş listesi kabarır daha pek göremezsin. Ama JEEP aşkına arkadaşlara yardımcı olmaktan asla vaz geçmedik o başka.. Araç arayana araç bulmaya satana alıcı bulmaya devam ediyorum. Şu ilandaki şu araca bakarmısın diyen için gerekirse avrupa yakasından asya kıtasına geçmeye devam ediyorum. Bugün taa İzmirlerden kalkıp gelen arazi modifikasyonu yaptıracak gezenbilir üyesi arkadaşları karşılayıp gerekli ekipmanların alımını yapıp montajını yaptırtıp mutlu mutlu yolladık mesela.. Amaca hizmete devam yani. Gönlümüz aynı hala..

Neyse öhöm öhöm.. Bu gün arazi aracım için ne yapmıştım başka , başkaaaa,
Heh bizim diğer ZJ ye komple motor attırıyoruz ya. Bitti sonunda. Bugün kasanın içine yerleştirdik.. Henüz elektrik bağlantıları yapılmadı. Bu yüzden ses alamadık daha.. Sabırsızlıkla bekliyorum...

alpaslanepli' Alıntı:
Neyse öhöm öhöm.. Bu gün arazi aracım için ne yapmıştım başka , başkaaaa,
Heh bizim diğer ZJ ye komple motor attırıyoruz ya. Bitti sonunda. Bugün kasanın içine yerleştirdik.. Henüz elektrik bağlantıları yapılmadı. Bu yüzden ses alamadık daha.. Sabırsızlıkla bekliyorum...

diger i sonra gordum bir an ne oluyo ne motoru dedim yahu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR