Diferansiyel ve diğer havalandırmalar kaputun altında firen merkezine kadar gelmesi gerekir yani orjilade öyledirsword7' Alıntı:Defender'ımın torpido altına, ön tabanına ve orta konsolun altına izolasyon malzemesi kaplattırdım. İzolasyonun üzerine ve arka koltukların önüne siyah lastik döşeme kestirttim, onun üzerine de paspaslarını. Vite topuzunu değiştirmek zorunda kaldım. Orjinalini bozduk ama olsun Motor ve şanzıman ve diferansiyel yağlarını kontrol ettirdim. Arka diferansiyelde tahmin ettiğim gibi biraz su vardı. Havalandırma hortumunu mazot deposunun üzerine kadar uzattım ve yağını yenilettim.
yunus bager' Alıntı:Diferansiyel ve diğer havalandırmalar kaputun altında firen merkezine kadar gelmesi gerekir yani orjilade öyledir
Bir hortumda şanzımandan gelmesi gerekir yani 3 hortumsword7' Alıntı:Ön diferansiyelin ki kaputun altına kadar geliyor ama arka diferansiyel hortumu hemen şaftın üzerindeydi. Bende 2 bucuk metrelik bir hortum aldım, dolandırarak en uygun yer oalrak mazot deposunun üstünü buldum. Başka uygun yer baktım ama beğenemedim. Bu konuda bir fikriniz varsa çok sevinirim...