Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 413,525
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Pazar gunu focaya kampa gitmistim.aksam dondum.
Yolda ufaktan bir kesinti yapiyordu.
Ateslemeden olmasi lazim. Buji platin kontolu yaptim. Saglam gorunuyor.
Meksefe veya bobin ariza sinyali veriyor galiba.
Yedekler yanimda duzce yolunda sorun yaratirsa degistirecez artik.on teker canaklarinin yagini degistirdim.
Motor yaptiktan sonra antifiriz koymamistim.suyu bosaltim antifiriz ekledim.
Yaz vakti antifiriz koyulurmu demeyin :smiley:
Hep radyator hemde blok su yollarinin kirec yapmasini engelliyor.
Avans ayari yaptim. Lpg ayari yaptim.
Ucundan kiyisindan temizlik yaptim. Yoruldummmm :smiley:

Etiketler

evedilaz' Alıntı:
tuncay güzel bi tercih yapmısın buz bile yapıyo bende kullanıyorum aynı buz dolabından arka koltuga bende sabitledim sen nasıl sabitledin?
ben askı kayışını uzayan ucundan açıp koltugun altından geçirdim ve gergiden gerdirdim koltuga zarar vermeden çok saglam oluyo . açmadan önce 5 dk fazla kapalı konumda bekletmen gerekiyor bitek ona uyuz oldum
60 am ful sıfır akü ile akü ile parkda denedim 4 saat ben. amper düşünce sesli ikaz veriyo sıcak yaz gününde buz gibi biralarrrkıtak iş
bende aynen senin gibiarka koltugun sag tarafına dogru askı kayışını koltugun altından geçirip sırtlıgın arasından dogru ayarıyla sıkarak sabitledim..dedigin gibi çok kullanışlı ama biraz daha büyük olsaydı keşke..

birde aylak aylak palladiumda dolanırken bunu buldum

Görüntü0004.jpg

bugün üstünü kapatacagım..perşembe akşamı festival alanına gitmeyi düşünüyorum..ne olur ne olmaz diye en azından best top tentesi ile işi saglama almış olurum..

Arka makaslar çökmüştü, sökülüp düzeltildi. Arka şaft kasıntı yapmaya başladı, arazi şanzımanını aşşağıya aldım. Ön ile arkanın yüksekliği farklı oldu, öne ufak get koydum. Makas derken bir sürü iş çıktı. Aytuğ frenlerle ilgilendi araba sanayideyken; kaliper tamir takımları değişmiş, ön balatalar değişmiş, ön diskler torna ile düzeltilmiş, arka fren ayarı yapılmış. Cumartesi öğleden sonra başlayan işler dün akşam bitti, şimdilik. :smiley:

bugun ( saat yaklaşık 16:30 civarlarında) ders çalışmaktan cok bunalmıltım aşaya inip bi 5 dk yoldaşıma bakiyim dedim sonra hazır inmişken sitede bi tur atiyim dedim sonra büyükderede oturduğum için hazır ewden cıkmısken bi kılıçpınar yolunu çıkıyim dedim yol okadar boş okadar toprak ve okadar bozuktuki kendimi gaza basıp yaklaşık 3 km toprakta gitmekten alıkoyamadım snra eve geldim ve discomu temizledim :smiley:

Ynt: Bugün Arazi Arac?n?za Ne Yapt?n?z?

Ne kirletmisim beee :smiley:
Temizle temizle olmuyor. Elimi attigim heryerden ya iki agizli anahtar ya camur toz cikiyor. :smiley:
Yoruldum artik birakmak yok ise devam :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Boşyere uğraştın Tarık 2-3 bün içinde kararacaklar :smiley:

Ben tinerli bezle siliyorum ilk günki gibi oluyor. Vaktiyle gittim beyaz marker kalem aldım. Ki bulana kadar göbeğim çatladı. Ve tam bi deli işi. Çiz çiz bitmiyor. Sonra bu tineri keşfettim. 5 dakkada işlem tamam.

alpaslanepli' Alıntı:
Ben tinerli bezle siliyorum ilk günki gibi oluyor. Vaktiyle gittim beyaz marker kalem aldım. Ki bulana kadar göbeğim çatladı. Ve tam bi deli işi. Çiz çiz bitmiyor. Sonra bu tineri keşfettim. 5 dakkada işlem tamam.

tiner ??? aslında arabada var tinerim. yanlış anlamayın çekmek için değil :p
bagaj yapıyorum onun için almıştım ne diyon yunus denemeye denermi bu saate gerçi apartmanın önüde karanlık ama
toz tutmaz demi tiner

ata036' Alıntı:
bagaj yapıyorum onun için almıştım ne diyon yunus denemeye denermi bu saate gerçi apartmanın önüde karanlık ama
toz tutmaz demi tiner

Valla bu kalemle çizme işi hakketten deli işi.. Denemeye değer 5 dakikada bitiyor iş. Ama selülozik tiner ona göre sakın sentetik tinerle yapmayın. Birde bir beze damlatın. Parmağınıza dolayın. Parmağınızla ova ova sadece beyaz bölgelere değdirerek yapın. Tabi ben böyle yaptığım için bu şekil tarif ediyorum. Doğru bir şey yaptığım anlamına gelmez. Ama sonuç tetmin edici .. Demedi demeyin :smiley:

ata036' Alıntı:
toz tutmaz demi tiner
Tarık valla güzel teknik olabilir denemediğim yöntem kalmadı asfalt boyasından tul kalemine kadar birkaç gün sonra lastik sanki isini dışarı veriyor hemen kararıyor ben lastikleri dehilde çamur paspaslarını halledebilsem iyi olacak

Bugün arazi aracınıza ne yaptınız?

Rock-slider çalışmalarına başladım :smiley:
Proje aşamasında, netleşiyor....
Güzel olacak, güzel...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR