Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 413,466
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
istanbulda da beni yanılttı bir iki noktada. ama geri kalan kısımda mükemmel is gördü. sizdeki de tomtom sanırım ?

Bende tomtom var m600i telefonda bluetooth gps ile kullanıyorum ama bahsettiğim cihaz garmin nüvi idi. O da o zamana kadar hiç yanıltmamış ikimize de garip gelmişti dağa doğru tırmanmak ama yanıltmaz diye düşündük. Biraz daha tırmansak neredeyse tahtalı dağının zirvesindeki tübitak gözlemevine kahvaltıya gidecektik :D

Etiketler

kara uşagımın üstünü açdım :smiley:
yaz modunda mp3 ses sistemi ile ugraşdım :smiley:
yarın araç buzdolabı montajı yapıcam soguk bira sezonu :smiley:)

tuncay aslına bakarsan buzdolabı kızarkadaşımdan dogumgünü hediyesi olarak geldi daha kutusundan çıkarmadım yarın bişekilde uygun bi yer bulucaz
ben çok araştırdım alıcaktım zaten bu model çok hoşuma gitmişdi markası :BLACK & DECKER diger buzdolaplarından farkı esnetik oluşu en başta
9L kapasitesi var yeterli bence birasal olarak haçimlersek 15 ufak efes alır :smiley: hem sıcak hem soguk kullanım özelligi var buz yapma özelligi var
montaj olarak taşıma gergisi var üzerinde bununla arka koltugun orta kısmına sabitlemeyi düşünüyorum şu an yarın yaşayalım görelim
cj5 mi var hacimsel dert var bi buzdolabını bile nasıl sıgdıracaz diye kafa patlatıyoz

hayırlı olsun deniz abi.aslında buyukce bitane orta konsol alıp içine koymak lazım :D

duvara çarptım stop lambası ve yeni antenim kırıldı
duvarıda yeniden ördürüyorum :D :D

ozanyur' Alıntı:
duvara çarptım stop lambası ve yeni antenim kırıldı
duvarıda yeniden ördürüyorum :D :D

Cj güzellikleri ;D

Cumartesi keyfi olarak sanayide geçti, makaslarla uğraştım, arka diferansiyelin açısını değiştirdim, transfer kutusunu biraz aşşağıya alıcam sanırım daha iyi bir açı için. Araba basit olunca, basit malzemelerle kendin bile uğraşıp bir şeyler yapabiliyorsun. Cuma günü Ulus Otoya uğramıştım, orda da konuştuk baya sanırım CJ gerçek hoby aracı, uğraşmak ve stress atmak için birebir... Yavaş yavaş oraya doğru gidiyorum bakalım hayırlısı ;)

Dün arazi aracımı yana yasladım. Bugün ön camı değiştirdim. Sökülen çadır fermuarını diktirdim. Yan yatmanın maliyeti 100 TL bile değil. Başka hangi araçta bu kadar az hasarla kurtulabilinir acaba ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR