Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 413,466
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

CDM-SUBARU' Alıntı:
Çağlar ve Murat :smiley:
Takın beyler A/T leri takın.
Hem önümüzdeki sezonuda düşünerek,M/T leri korumuş olursunuz.
Yazık,bu havalarda gerçekten yazık M/T lere,üstelik hani asfaltta ki güvenlik konularıda var yani :smiley:
Bende istemiyordum tekrar MT takmayı yazın sıcağında ama arabayı yükselttikten sonra 235 / 75 takıp arabann o heybetli halini gördükten sonra, standardından çıkan 195 / 80 i takınca çok mini mini durdu arabanın üzerinde , bir hafta 10 gün o şekilde gezdim , arabadan soğudum resmen, geçen hafta tekrar MT leri takınca içim huzur buldu, mutlu oldum , arabamı tekrar sevmeye başladım....235 ebat bir takım At buldum çıkma çok temiz 300 istediler, bende 300 ona verene kadar, 300'ü kenara koyar en kötü ihtimalle kışın bir 300-400 daha verir bir takım daha MT alırım diye düşündüm ve vazgeçtim... Uygun fiyatlı AT bulabilseydim alacaktım.
Birde Federal'in durumu ile ilgili bilgisi olan var mı , Ne olacak, gelecek mi , ithalatçı mı değişti, yoksa yüzüne gözüne mi bulaştırdı ? gibi

Etiketler

4 L' Alıntı:
Bende istemiyordum tekrar MT takmayı yazın sıcağında ama arabayı yükselttikten sonra 235 / 75 takıp arabann o heybetli halini gördükten sonra, standardından çıkan 195 / 80 i takınca çok mini mini durdu arabanın üzerinde , bir hafta 10 gün o şekilde gezdim , arabadan soğudum resmen, geçen hafta tekrar MT leri takınca içim huzur buldu, mutlu oldum , arabamı tekrar sevmeye başladım....235 ebat bir takım At buldum çıkma çok temiz 300 istediler, bende 300 ona verene kadar, 300'ü kenara koyar en kötü ihtimalle kışın bir 300-400 daha verir bir takım daha MT alırım diye düşündüm ve vazgeçtim... Uygun fiyatlı AT bulabilseydim alacaktım.
Birde Federal'in durumu ile ilgili bilgisi olan var mı , Ne olacak, gelecek mi , ithalatçı mı değişti, yoksa yüzüne gözüne mi bulaştırdı ? gibi

Yaa işte o bakımdan haklısın Çağlar. :smiley:
Yani aracın duruşu,heybeti v.s...

Ama,hem bu havalradki güvenlik rezervi hemde ekonomik ömrü açısından aslında pekte doğru yapmıyosun.
Yazık,özellikle M/T lastiklerine yazık baba. ;)

Marka,ith durumu falan burdan değilde,nasılsa bi çayını içmeye gelirim,orda anlatırım sana ;)

4 L' Alıntı:

Bana da lazım 1 tane yedek ama malesef bulamıyorum, umarım birileri getirir. Bu gibi durumlara düşmemek için bildik markalardan şaşmamak lazım...

Murat,sende 4 tanemi vardı yoksa 5 tanemi?
Hayır soruyorum çünkü;
5 varsa sorun yok,5. yi kullan altına yedeğe bi çıkma falan gibi bişeyler yap.
Yok eğer 4 varsa,işte o zaman sıkıntı.
Bu arada sen niye 1 tane arıyosunki,bişeymi oldu tekine. :(

Henüz olmadı, olursa 4 tane MT almak zorunda kalıcam ;) 5 tane yok malesef elimde, 4 tane var...

Dur acele etme,yeni takım için.Yazık,değmez 1 yüzünden takım lastiğe :(
Yarın bi bakalım,aynısı yada çok benzeri bişeyler ;)

bugün değil ama son bir ayda yaptıklarım ;

- iki kez beş bin bakımı yapıldı. (çok yol teptik vesselam)
- tomtom marka bir navigasyon cihazı ön camdaki yerini aldı. (kaybolmaya son)
- camlara rüzgarlık takıldı. (yağmurda sigara keyfi bir başka)
- rüzgarlık kenarlarına aracın krom aksesuarlarına uygun krom kaplama şerit çekildi.
- yaza girerken sibop ayarları yapıldı.
- tüm alt takım yağlandı.
- fren balataları değiştirildi. ( ah bir de diskler değişse )

benden çok para harcıyor demirden aslanım. fakat aslan besleyen de yemini düşünmez demişler :smiley:

Motor taktık daha ne yapayim ona yaranmak için =)

bugün kadının biri yolda giderken bir anda önümden dönnmeye kalktı ve kendince döndüde, ama o dönerken ben onun üzerindeydim tavana kadar :D :D :D :D
arabadan indiğim anda bi baktım benim karaboğanın altında bir hyundai getz var ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR