4 L
Kamp III
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
Birde Federal'in durumu ile ilgili bilgisi olan var mı , Ne olacak, gelecek mi , ithalatçı mı değişti, yoksa yüzüne gözüne mi bulaştırdı ? gibi
Bende istemiyordum tekrar MT takmayı yazın sıcağında ama arabayı yükselttikten sonra 235 / 75 takıp arabann o heybetli halini gördükten sonra, standardından çıkan 195 / 80 i takınca çok mini mini durdu arabanın üzerinde , bir hafta 10 gün o şekilde gezdim , arabadan soğudum resmen, geçen hafta tekrar MT leri takınca içim huzur buldu, mutlu oldum , arabamı tekrar sevmeye başladım....235 ebat bir takım At buldum çıkma çok temiz 300 istediler, bende 300 ona verene kadar, 300'ü kenara koyar en kötü ihtimalle kışın bir 300-400 daha verir bir takım daha MT alırım diye düşündüm ve vazgeçtim... Uygun fiyatlı AT bulabilseydim alacaktım.CDM-SUBARU' Alıntı:Çağlar ve Murat
Takın beyler A/T leri takın.
Hem önümüzdeki sezonuda düşünerek,M/T leri korumuş olursunuz.
Yazık,bu havalarda gerçekten yazık M/T lere,üstelik hani asfaltta ki güvenlik konularıda var yani
Birde Federal'in durumu ile ilgili bilgisi olan var mı , Ne olacak, gelecek mi , ithalatçı mı değişti, yoksa yüzüne gözüne mi bulaştırdı ? gibi