Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,837

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

ates' Alıntı:
bugün kadının biri yolda giderken bir anda önümden dönnmeye kalktı ve kendince döndüde, ama o dönerken ben onun üzerindeydim tavana kadar :D :D :D :D
arabadan indiğim anda bi baktım benim karaboğanın altında bir hyundai getz var ;D ;D ;D ;D

gemiş olsun abi umarım kimse yaralanmamıştır
getz de çok hasar var mı?

ates' Alıntı:
bugün kadının biri yolda giderken bir anda önümden dönnmeye kalktı ve kendince döndüde, ama o dönerken ben onun üzerindeydim tavana kadar :D :D :D :D
arabadan indiğim anda bi baktım benim karaboğanın altında bir hyundai getz var ;D ;D ;D ;D

abi geçmiş olsun. getz'den geriye bişi kalmamıştır da senin araçta fazla bişey çıkmaz umarım.

Rollcage bitti. Stepne taşıyıcı bitti. Arka tabana alüminyum sac yapıldı. Şimdi yapacak işi kalmadı canı sıkılıyor. Bir tane 35 stepne buldum mu tamamdır..

Resimek-00912.jpg Resimek-00932.jpg Resimek-00952.jpg Resimek-00982.jpg

hayırlı olsun goktug abi.her zaman kafanda olan bi planı uygulamaya koymuş oldun.artık cj baska bişey istemez :D cage guzel olmuş.arkada capraz yok sanırsam arka koltukları kullanmak için.peki kafanızın ustundeki yere çapraz attırdınız mı?

jeeper' Alıntı:
hayırlı olsun goktug abi.her zaman kafanda olan bi planı uygulamaya koymuş oldun.artık cj baska bişey istemez :D cage guzel olmuş.arkada capraz yok sanırsam arka koltukları kullanmak için.peki kafanızın ustundeki yere çapraz attırdınız mı?

Çapraz atmadım hiç.. şekli aşağıda.. ayrıca detaylar Garaj bölümünde 1980 cj-5 de var...

Resimek-0111.jpg

göktug bey güle güle kulanın arazide artık daha rahat hareket ediceksiniz CJ nin arazi kabiliyeti epeyce artacak rolcage sayesinde

Teşekkürler.. Aslında iyi mi oldu bilemiyorum.. Şimdi daha korkusuz gireceğim sağa sola. Aklımda hep iyi olmadı sen yine önlemi al .. Diye kendimi telkin ediyorum ama CJ nin koltuğuna oturunca işler tersine dönüyor. Adrenalin tavan yapıyor. Ve gittikçe adrenalin seviyesi yükseliyor..

arac nekadar güvenlik önlemleri olsada temkinli olmak iyidir dediginiz gibi insan direksiyondayken ve kafasının üstünde güvendigi saglam takla barı varken tadını cıkarıyor alınan keyif cok daha fazla bende aracı toparlıyorum ve araca muazzam dış rolbar yapıcam maksat sınır koymadan off roadda eglenmek

yasarergun' Alıntı:
Siz yine de navigasyonun tarif ettiği yolu sorgulayın derim 1 ay önce antalyada gecenin 00 30'undan 2 30 una kadar bizi dolaştırdı da :D

istanbulda da beni yanılttı bir iki noktada. ama geri kalan kısımda mükemmel is gördü. sizdeki de tomtom sanırım ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR