Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 413,525

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

pazar gününden beri garajdaydı.biraz önce hem akşam turalamak için hem festivale kadar eksiklerini tamamlamak için gidip aldım..marş yine kıllık yapmaya başlamış...biraz sonra sökecegim bakiim derdi neymiş...

pazar gezisinde derede kalınca içi "biraz fazla nemlenmişti" ;D koltukları söktüm döşemeyi söktüm, kuruttum, ne olur ne olmaz diye diferansiyel yağılarını değiştim diferansiyele power up ekledim. İyiki sökmüşüm zemin sacını tertemiz yaptım

aracın tavan döşemesini sildim yılların isi varmış tertemiz oldu

ve teyp kodunu girmeye çalıştım gene beceremedim bir türlü onaylayamıyorum

ön camda mıcırdan dolayı nokta tarzında çatlama olmuştu ön cam değişti, hem öne hem de arkaya gezenbilir stickleri yapıştırıldı, bagaj kapısına adını bilsin diye "sherpa" yazısı sağ arka stop lambasının altına da www.amanoslar.net ve www.gezenbilir.com yazısı yazıldı (hanım arada da olsa benim arabaya biniyordu yeni yazılardan sonra "bir daha binmem ben bu arabaya" dedi :D )

black&decker araç buzdolabı aldım arka koltuga sabitledim..

dün sabahtan itibaren içini doldurup gezdim..güzel sogutuyor..fazlada akım çekmiyor diye düşünüyorum..veya benim akü baya saglam. zaten akü şarj ikazı var..akü zayıfladıgında uyarı sesi veriyor..sadece 9 lt oldugu için fazla bişey koyamıyorsun o kadar..başka bir markanın kine baktım onun hacmi biraz daha büyük ama sogutması ortam sıcaklıgının 20 derece altına kadar diyor..ama bunda -2 dereceye kadar yazıyor..zaten içinden ufak bir buz kabı da çıkıyor..tavsiye ederim!!

tuncay güzel bi tercih yapmısın buz bile yapıyo bende kullanıyorum aynı buz dolabından arka koltuga bende sabitledim sen nasıl sabitledin?
ben askı kayışını uzayan ucundan açıp koltugun altından geçirdim ve gergiden gerdirdim koltuga zarar vermeden çok saglam oluyo . açmadan önce 5 dk fazla kapalı konumda bekletmen gerekiyor bitek ona uyuz oldum
60 am ful sıfır akü ile akü ile parkda denedim 4 saat ben. amper düşünce sesli ikaz veriyo sıcak yaz gününde buz gibi biralarrrkıtak iş

Arkaya ve öne striker yapıştırdım.

[attachment=1]

ll.jpg

bu arada dün bestap mikini araştırdım tr satış fiyatları çok kazık geldi bana
ve sıradışı ilginç bi çözüm geldi aklima perdeci ark dükkanında aldım solugu zebra desenli bı kumaş gözüme battı 1 m 12 lira olan kumaştan 1 m kesdik kenarlarına overlok çekerek bestap öncam çıtalarını söküp ön kısmını çıtaların altında sabitledim kulaklarını ise cırtla gerdirerek sabitledim imalat süresi 1 saat ve sonuç ypruma açık
12 liraya mikini

Resim001.jpg
Resim003.jpg
Resim007.jpg

bugun arazi aracıma
daha dorusu ben ona arazi aracı değilde yeni yoldaşım diyorum
bindim , marşa bastım , sesi dinledim ve iyiki land rover discovery almışım dedim ve yoldaşımdan indim
bu bile bana yetti
hasta olmasaydım ilgilenebilirdim ama onun sesini duymak bile bana ilaç gibi geldi
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR