Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 413,591
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

kapılarını yetiştiremedigim için best top ile kapattım üstünü ne olur ne olmaz..festivalde yagmur filan yagarsa karizma yerle bir olmasın :D

Etiketler

Tuncay CJ' Alıntı:
kapılarını yetiştiremedigim için best top ile kapattım üstünü ne olur ne olmaz..festivalde yagmur filan yagarsa karizma yerle bir olmasın :D
tuncay abi bugun saat 17:45 arası aracını via portta gordum.dogrumu gordum acaba =)

yaptığım port bagajın kaynak çapaklarını temizledim boya için hazırladım
motoru yağ sökücü ile yıkadım tertemiz oldu

bugun aracım için güzel bi takım çantasıvaldım ve doldurdum
ayrıca maslak oto sanayide offroad modifikasyonu için bilgi ve fiyat aldım
en son olarakta ewe gelip en ince detayına kadar temizlik yaptım

Esya yukluyorum. Festival icin hazir sayiliriz.
Oglen gibi yolculuk var :smiley:

gecen haftadan buyna ladanın yanlarındaki kabartmaları söktüm belden aşağı bayada dünde altını ve motorunu cilli gibi tertemiz oldu cuma günüde 09 00 muayeneye gidecek

Rock Slider :smiley: ' a çalışma arası verdim :smiley: İşten kaytardım... :smiley:

İşin gerçeği: Cenazem vardı.... Çok Üzgünüm..... :'( Burası boş, orası gerçek.... ;) :( :'(

"Habs, The Canadian ZJ" ; Car & Clean - Ozan' da temizlendi... :smiley:

Bide,
Kapı gergilerine WD40 sıktım :smiley:

O zaman 5 nokta emniyet kemerini de anlatayım. 2 . el bir siteden buldum. Bİraz kirliydi. Eve götürdüm makinaya attım tertemiz çıktı. Ama makinanın kazanı bayağı eyildi, demirlerinden dolayı. Hanımın haberi yok. Şİmdi bunları takacağım..

Resimek-00952.jpg

Resimek-00962.jpg

bugun sarıyerden dudulluya organize sanayiye ordanda ikitelli organize sanayiye orjinal çıkma land rover discovery 1 jantı aramaya gittim ama hiç biyerde bulamıyorum ya deliricem

yasarergun' Alıntı:
Göktuğ Hocam ne bu hanımların bizden çektiği ?

:D

Şimdi geldim sanayiden.. Sayanideyken aradı hanım , çamaşır makinesini ne yaptın dedi. Koltuk kılıfı yıkadım dedim. ;D Ama beyazlar için olan deterjandan kullanmışım. Onun için fırça yedik. Kemerleri attım desem ne derdi kimbilir. ;D Bestop koltuğa 5 nokta kemer işi biraz zor oluyor. Öğleden sonra full sanayideydim. Üstüm başım yine kirlendi. Artık akşam evde ne olur bilemiyorum ;D .. Allahtan gezenbilir i okumuyor..

hakki' Alıntı:
bugun sarıyerden dudulluya organize sanayiye ordanda ikitelli organize sanayiye orjinal çıkma land rover discovery 1 jantı aramaya gittim ama hiç biyerde bulamıyorum ya deliricem

Kenan Çarpışantürk var, internette yaz bulursun telefonunu onda istemediğin kadar jant vardır..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

SON KONULAR

Geri