Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 413,591

Etiketler

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

jeep' Alıntı:
Şimdi geldim sanayiden.. Sayanideyken aradı hanım , çamaşır makinesini ne yaptın dedi. Koltuk kılıfı yıkadım dedim. ;D Ama beyazlar için olan deterjandan kullanmışım. Onun için fırça yedik. Kemerleri attım desem ne derdi kimbilir. ;D Bestop koltuğa 5 nokta kemer işi biraz zor oluyor. Öğleden sonra full sanayideydim. Üstüm başım yine kirlendi. Artık akşam evde ne olur bilemiyorum ;D .. Allahtan gezenbilir i okumuyor..

Bizim hanımlar antigezenbilir.com diye bir site kurarlarsa yandığımızın resmidir :smiley:

bne
hakki' Alıntı:
bugun sarıyerden dudulluya organize sanayiye ordanda ikitelli organize sanayiye orjinal çıkma land rover discovery 1 jantı aramaya gittim ama hiç biyerde bulamıyorum ya deliricem

kenan carpışan türkün telini vereyim ara istedigin ofsette ve capta cant yaptıra bilirsin 0532 2443864 ara yardımcı olur

herkesin ilgisine teşekkür edrim
cok insan tavsiye etti ama gezenbilir ailesisnin tecrübesine güveniyorum
yerini biliyorum bizim fabrikanın yakınında
bu hafta gidicem işallah

evet ama ben bf in dişli lastiklerinden ve 4 tane çelik jant daha alıp onlara takmayı düşünüyorum
yani yazın cok fazla kullanılmaz diye düşünüyorum boşuna bozulmasın lastikler

tabi tarık bey yarın bikaç yerden fiyat alıcam sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım

cımbom benım gıttığım servis var istersen onlardanda fıyat al ben busıteyı oraya gelen uye arkadastan ogrendim

ahmet bey siz ne dersiniz ne yapmalıyım ?
sizce kendim mi yapıyım yoksa yaptırıyımmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR