Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,312

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Arac?n?za Ne Yapt?n?z?

Birsey yapmadim fakat cok dusundum.
Satayim mi?
Unimog alayim mi?
Karavan teskilatini ve kasayi sokup agir off road icin hazirlayayim mi?
Karavana cevirmek icin harcadigim parayi cope mi atayim?
Kafam allak bullak
Unimog-110 karavan-110 agir off road araci-3e 5 e bakma sat al bir binek arac-sat vosvos al... :smiley:
Durumlar karisikkkk

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

hayırlısı olsun önder... bende bi brandasını kaldırıp göz gezdirdim sonra tekrar kapattım.. ;D çok şey yaptım yani.. :D

Tuncay CJ' Alıntı:
hayırlısı olsun önder... bende bi brandasını kaldırıp göz gezdirdim sonra tekrar kapattım.. ;D çok şey yaptım yani.. :D

sağol tuncay abi.

bu arada dün mustafa abi rubiconu aldı ;)

jeep in geldiği son nokta, senin kırmızıdan sonra gidecek tek araba...

Sacma sapan bir yakıt sogutucusuna giren yerdeki boru yerinden çıkmış, yarım depo mazot yerlere döküldü
:smiley:
servise götürdüm yerine taktılar gitmişken hava filtreside değişti.

Yaz geldi diye MT lastekleri çıkarıp AT takmıştım, Gözüm MT nin heybetine alıştığı için Tekrar AT yi çıkartıp MT leri geri taktım, yazın sıcakta zor olacak ama hep rakibe değil , seyirciye oynamak lazım biraz da...

Emme manifoldu sulu ve elektrikli olanı ile değişti.

Resimek-0081.jpg

Ön kaput için amortisör takıldı. Şimdi o kaca parça kendiliğinden kalkıyor..

Resimek-0082.jpg

Rollcage yapmaya başladık... Şimdi herkes ek olmaz diyecek cage de ama içi dolu parça kullanarak argon ile dolgu yapılarak dönüş verildi. Bir inşaatçı olarak çok kaynak işi gördüm. Bu çok sağlam oldu..

Resimek-0090.jpg

göktuğ abi rool cage'in detaylı fotolarını bekliyoruz yapıldıkca. benimde yaptırmam lazım

Depoyu fulledim garaja çektim tüh dedim hergün işe gidip geliyor gözümün önünden ayırmıyordum bugün acayip boşluk oldu.

4 L' Alıntı:
Yaz geldi diye MT lastekleri çıkarıp AT takmıştım, Gözüm MT nin heybetine alıştığı için Tekrar AT yi çıkartıp MT leri geri taktım, yazın sıcakta zor olacak ama hep rakibe değil , seyirciye oynamak lazım biraz da...

Bende MT yüksekliğine alıştığım için küçük AT.lerle altını vurup duruyordum, MT.leri taksammı diye düşünürken, hafta sonu Şile dönüşü o kadar az yaktı ki (XJ standartlarına göre) kafam karıştı söksem mi devam mı etsem diye :smiley:

MC' Alıntı:
Bende MT yüksekliğine alıştığım için küçük AT.lerle altını vurup duruyordum, MT.leri taksammı diye düşünürken, hafta sonu Şile dönüşü o kadar az yaktı ki (XJ standartlarına göre) kafam karıştı söksem mi devam mı etsem diye :smiley:

Çağlar ve Murat :smiley:
Takın beyler A/T leri takın.
Hem önümüzdeki sezonuda düşünerek,M/T leri korumuş olursunuz.
Yazık,bu havalarda gerçekten yazık M/T lere,üstelik hani asfaltta ki güvenlik konularıda var yani :smiley:

Benim AT.ler takılı zaten, satılırsa sökücem; o zamanda büyük AT bakıcam herhalde, Federal gibi bulunmayan bir lastiğe kıyamıyorum yaz sıcağında gerçekten...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR