Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,851
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

bugün midlant alan 42 cb telsizimi ve harici antenimi aldım en kısa zaman anten takılıcak arabada yer arıyorum antenin montajı için daha karar veremedim. ön cam güneşliğini ısmarladım karaboğanın (karlık) ve kara boğama bi kıyak daha yaptım ama haberi yok ;) tmax 1100 vinç siparişini verdim gibi ama ona süpriz yapıcam daha haberi yok vincininde olacağından C sınıfı bir araçtı, artık B sınıfı olacak :D :D :D

Etiketler

bir takım ofset jant ve kesik 7/50 ok 144 leri taktım.kapalı otoparka girerken kepenk ile tepe lambalarım öpüştü. ;D

nivanın kilitli arka defransiyelini arada bir fırsat bulsamda taksam diye fırsat yaratmaya calışıyorum dife bakıp bakıp ona şefkat gösteriyorum

Grnt012-1.jpg

sanayide bir cumartesi mesaisi daha geçdi
bakımı yapılan telsizini monte ettik test bir sucu bulduk test ettik harika .
komple egzoz baştan sona degişdi kalın borudan tek susturucu tek susturucu ile harika bir ses alındı şindi harbi aslan oldu
bu arada çekiş çok farketti tabi yakıtta farkeder muhtemelen . derme çetma takılan susturucular bu arabaları sıkıyo onu anladım
komple gazteli degişti hemde dogan slx gaztelini modifiye ettik ve küçük bi torna operasyonu ile çok orjinal bi gazteli yaptık yurdum insanı yaratıcılıgı .. :smiley:

ön difransiyele kilit aldım..birazdan montaja girişicem...benzin otomatigi sorunluydu onuda aradan çıkarırım..hazır başlamışken bide yagların kontrolünü yaparım..

NİVA ma arka kilitli difi taktım bir kac deneme yaptım sonuc mükemmel pazar günki gezide arazi denemelerini yapacam

Hardtop değişecek, 20km kadar üstü açık kullanıcam ;D ... sözde hava 14 derece güneşli olacaktı bugün :( donucam galba...

Konu başlığı dışında kalan ve kirlilik yaratan mesajlar silinmiştir...

5inclik jantımı 7,5inc offset jantla değiştim arabanın basarı 6cm genişledi.3cm'lik spacer siparişi verdm 15 gun sonra geliyor.

kontağını komple değiştirdim artık marş dinamosundan çalıştırmak zorunda değilim ;D

bugün telsiz bağlantı aparatını yaptırmak ve montajınını yaptırmak için bostancı sanayiye gittim , derken gezi öncesi genel kontrol için servise uğradım tam çıkarken abi kaputu bi aç hafiften bir ses var dediler, açınca süprüz çıktı ortaya :D devirdaim pompası ses yapıyormuş hemen serviste söküp değiştirmeye başladılar, derken direksiyon pompası ayağı yıpranmış o değişti , bilyeler ve motor kayışı değişti ,hazır gelmişken kuru yağlaması yapıldı antifirizi ve suyu değişti telsiz bağlantı aparatı takıldı ve benim kara boğa yine komple bir bakımdan geçti :D en sonda bir güzel alt yıkaması ve iç dış yıkaması yapıldı eve gelirken kendi kendime birşey itiraf ettimki ,ben kendime bu karadar iyi bakmıyorum galiba :D :D :D ama kara boğama feda olsun :D

egzos susturucuların gerisine v bor kaynattırıp vana taktırdım artık arabayı kükretmem için vanayı açmam yeterli oluyor:D tekrar vanayı kapattığımda standart egzos sesine geçiyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri