Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,866
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Jeepcj7' Alıntı:
Bunların kelebeklileri var içerden spiral vasıtası ile kontrol edilebiliyor... vana ilginç olmuş...

Orkun abi biraz aceleye geldi pek araştırma fırsatım olmadığı için bu kolay yontemi uyguladık ...:smiley:

Etiketler

önce hanımla beraber iç tavan, koltuklar, döşeme olmak üzere, halı yıkama makinası ve özel bir ilaçla aracın içini bir güzel yıkadık. tüm plastık aksamı parlattık. sonra yıkamacıya götürüp bir güzel yıkadık. ordan servise giderek yağ, hava, mazot filtresini ve yağını değiştirdik. patlak olan ön amortisörü değiştirdik.

ilk günkü gibi oldu :D

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
önce hanımla beraber iç tavan, koltuklar, döşeme olmak üzere, halı yıkama makinası ve özel bir ilaçla aracın içini bir güzel yıkadık. tüm plastık aksamı parlattık. sonra yıkamacıya götürüp bir güzel yıkadık. ordan servise giderek yağ, hava, mazot filtresini ve yağını değiştirdik. patlak olan ön amortisörü değiştirdik.

ilk günkü gibi oldu :D

Amortisör işini nasıl hallettiniz. Servislemi yoksa başka marka ilemi.

Bir saat yikadım, 500 kg çamut çikti. Yikama yarın devam edecek.

[attachment=1]

After washing.jpg

rifatkulahci' Alıntı:
Şanzımanı indirdim volant dişlisi baskı balata değişiyor.

Baskıyı bilmem de balatayı değişirken garajlarda Balık balata var. Cevdet abi. Onda ambiyantlı daha geç yanan balatadan var. Tavsiye ederim. Bizim cj lerde hep oran alıp kullanıyoruz.

Geri manevralarda kullanmak üzere aracımın arkasına tepeye takmak üzere sis lambası satın aldım...Umarım birkaç güne monte ederim

har top ve kapılar aldım..şu anda komple ayıklandı ve boya öncesi hazırlandı..pazatresi cj mi komple soyup boya işlemine başlıyorum..cj yine aynı renk olacak kapılarda aynı renk ama hard top araç içiylr uyumlu olsun diye bestop rengi olacak..üst krom bar dan bir tane de hard top için yapılacak..bende istersem hard top ile istersem best topla aracımı kullanacagım..

arabada bir ses vardı gezi sonrası vıjjjj diye , ön difransiyel sökülüp yağlandı ,bunuda başkan jeepin sahibi murat yaptı ve beni o iğrenç sesten kurtardı çok teşekkürler kardeşim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Geri