Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,866
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

ön disk , balata , fren hortumları , kaliper ve ana merkez tamir takımlarını , hidroliğini değiştim , merkezi kilite uzaktan kumanda taktırdım, sis farları aldım , süspansiyon yüksltmeyi zaten yapmıştım şimdide kupa yükseltme için malzeme imalatına start verdim. Onlarıda pazartesi montaj yapacağım

Etiketler

konuralp_niva' Alıntı:
egzos susturucuların gerisine v bor kaynattırıp vana taktırdım artık arabayı kükretmem için vanayı açmam yeterli oluyor:D tekrar vanayı kapattığımda standart egzos sesine geçiyor :smiley:
Hayırlı olsun. Foto ve biraz daha bilgi paylaşabilirmisiniz.

valla bi köye çıktık giderken arka sol lastiğe hava vurdurdum bide benzinlikte 40 lık tüp aldım devam.. :smiley:

Detaylı resimler... ;)

07032009137.jpg

08032009138.jpg

08032009141.jpg

08032009140.jpg

08032009139.jpg

08032009144r.jpg

08032009143.jpg

Konuralp teşekkür ederim hızlı servis için. Yanlış anlamazsan, araca ne gibi bir katkısı oluyor; sadece ses mi, yoksa...

byseyyah' Alıntı:
Konuralp teşekkür ederim hızlı servis için. Yanlış anlamazsan, araca ne gibi bir katkısı oluyor; sadece ses mi, yoksa...

Abi bn sadece off road da ses desteği sağlasın diye taktırdım ama egzoscunun demesiyle benzinli araçlarda gazı çapuk tahliye ettiği için araçta biraz performans sağladığını söyledi ama bn sadece ses desteği için taktırdım saygılarım la...

umutcelikel' Alıntı:
Alt devirlerde güç ve tork kaybı olur ama üst devirlerde rahatlama ve güç artışı sağlar. "Ses desteği" ise müthiş olur ;D

evet alt devirlerde biraz güç kaybı oluyor üst devirlerde ses ve çekiş harika :D

bu vana işi iyi fikir eski aracı satmasaydık bende yapardım.. içerden kontrol edilebilir hale getirirdim... paylaşım için teşekkürler.

konuralp_niva' Alıntı:
Abi bn sadece off road da ses desteği sağlasın diye taktırdım ama egzoscunun demesiyle benzinli araçlarda gazı çapuk tahliye ettiği için araçta biraz performans sağladığını söyledi ama bn sadece ses desteği için taktırdım saygılarım la...

Konuralp teşekkür ederim bilgi için. Umarım istediğin etkiyi elde edersin.

hasanfb' Alıntı:
Fikir güzel fakat vanayı yanlamasına taksaydın daha iyi olurdu yüksek arazi şartlarında vana kırılması olabilir...

vanayı yan takıcaktık fakat tabana vuruyordu yan sığmadığı için böyle taktı usta

Bunların kelebeklileri var içerden spiral vasıtası ile kontrol edilebiliyor... vana ilginç olmuş...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Geri