Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,844
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

yağmurlu bir havada arkadaşımın garajına çekerek, "ayıboğan" hazretlerine önce iki kat pasta, daha sonra da iki kat cila çektik. pırıl pırıl oldu. iki kere araziye girip çıkınca eskisinden beter olacak ya, neyse !

Etiketler

Motor bitti. Sesini telefonda dinledim. Susturucusuz headers ile kamyon sesi gibi geldi kulağıma. Beni çağırıyordu neredesin der gibi kükredi. Elektrikçiye gitti. Yanan cam silgi motoru değişti.

bu gün yeni 2 tane kayış aldım..digerlerini yedege koydum ::smiley: 2 tane krom U mapa aldım tamponla ugraşıyorum montajı için,warn 9000i vinç i yarın alıp montajını yapıcagım..şimdi aklıma geldi birde yeni akü lazım bana ona bakacagım :mad: çok masraf yapıyorum ama ona deger..mart ayının sonuna dogruda yükseltme kiti takacagım...hayırlısı bakalım sonumuz ne olacak..

kendisine yaptığım pasta cilayı arazide mahfettim. rengini çamur sarısına çevirdim. olmayacak bir yerde battığı için kendisi ile samimiyeti kestim. merhaba merhaba o kadar.
yakın bir zamanda barışırsak yıkayacağım kendisini. ama şu an cezalı. bir kaç gün yıkanmama cezası veriyorum kendisine. :D

Disco II 2000 V8 e Tartarini lpg sistemi takıldı. Tüp en büyük boy seçildi. Bağajın sol ilave koltuğu çıkarıldı ve buraya aracın uzun kenarına paralel olarak yerleşirildi. Böylece sağ ilave koltuk kullanılabiliyor ve arkadan sağ koltuğa biniş son derece rahat hale geliyor. Arka koltuk sağ ikili o da yatınca bağajın kolikili koltuğun yatmasıyla daha geniş yer açılabiliyor.
Çıkarılan sol koltuğun sağladığı boşluğa bir webasto takıldı. Bunun kontrolleri de yine yakınına yerleştirildi.

vinç ve çeki mapaları tamamlandı :D

th_DSC00412[1].jpg

th_DSC00411[1].jpg

ferrari kornası taktırdım diğerinin içine su ve çamur kaçıyodu sesi çıkmıyordu.

ve

direksiyon yağ kutusunun içindeki çamurları temizletip yağı yenilettim

Fronti'min motoru komple açıldı.. silindirleri tahin (yağ-su karışımı) ile dolu iken bile canavar gibi gitti servise ... komple ve profesyonel biri tarafından motor su sistemi kalorifer klima ve elektrik kısımları komple elden geçecek... Değişimleri fotoğraflıyorum opel bölümünde anlatacağım...

aman diyorum denize bu kadar yaklaşmak iyi degil aracın agırlıgyla beraber dalga tekerlerin altını sürekli boşaltır ve arac denize dogru kayar tecrübesi yaşanmış denenmiştir off roada bir söz var vincine güvenme bozula bilir aracına cok güvenme kırıla bilir arazide tek dolaşma kumsalda aracı başka arcla vinclemekte dert diger aracı bazen sabitleyemedinmi o aracta kayıyor

reis28' Alıntı:
aman diyorum denize bu kadar yaklaşmak iyi degil aracın agırlıgyla beraber dalga tekerlerin altını sürekli boşaltır ve arac denize dogru kayar tecrübesi yaşanmış denenmiştir off roada bir söz var vincine güvenme bozula bilir aracına cok güvenme kırıla bilir arazide tek dolaşma kumsalda aracı başka arcla vinclemekte dert diger aracı bazen sabitleyemedinmi o aracta kayıyor
başka bir araç daha vardı o batmasın diye ugraşırken fazla geri gelmişim(bugudan görünmüyordu) devirmiyim diye çaprazdan çektim..ama korkmadım degil valla :D

sabah eksper geldi ardından sanayiye gidildi ve aks bilyası söküldü okul asıldı ve ana suzuki disbritörlüğü olmak kaydıyla türkiyedeki çoğu suzuki servisine sövüldü...

Önce yıkandı, ön diferansiyel ne yapsam su alıyor, su alınca kilit çalışmıyor. Yağı değişti. Şaft istavrozu az boşluk vardı, değişti.

- motoru yıkandı.
- tüm alt takım kontrolleri yapıldı ve yağlandı.
- arka kapılarda bozuk olan hoparlörler değiştirildi.

nazlı bir sevgili gibi. uğraştırdıkça uğraştırıyor yahu !

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri