Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,807
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

20 sene Giresun Jandarmada yeterince yorulmuşmudur, yoksa artık kendini aşmış lastik gibi mi olmuştur bilemem ;D
Son 3 senedir ihtiyarın emekliliğide epey hareketli geçiyor, kireçlenme felan yok ;D ;D ama CJ'lerin tipik hastalığı olan vincin altındaki tabla çatlamaya başlamıştı onu kaynattık, hemen hemen hepsinde vardır. Ben bir altına yatıp şaseyi kontrol edeyim ;)

discovery-V8' Alıntı:
Bunu yapamamki bende iki kapak var birinden fırlasa diğerine takılır, ama biz şaseyi değil helezonları esnetmeyi tercih ederiz. Esneyen malzemede metal yorgunluğu oluşur, helezon yorulunca çıkarır atarsın ama Türkiye şartlarında şasi yorulursa? Değişmesi en imkansız parça.

Etiketler

aracımın yükseltme kiti perşembe günü geldi,bende bugün yeni lastiklerini sipariş ettim 255/70/16 cooper ST/C MT,pazartesi serviste yükseltilecek akşamınada yeni lastikleri takılıcak
salı günü allah kerim ;)

disklerde atık vardı diskleri taşlattırdım

27012009075ev4.jpg

27012009076gj7.jpg

27012009078nj4.jpg

27012009080eo9.jpg

27012009081kg6.jpg

ates' Alıntı:
aracımın yükseltme kiti perşembe günü geldi,bende bugün yeni lastiklerini sipariş ettim 255/70/16 cooper ST/C MT,pazartesi serviste yükseltilecek akşamınada yeni lastikleri takılıcak
salı günü allah kerim ;)
anlaşıldı salı günü bana uyku yok gece etabı gözüküyor

plastik fren hortumlarını çelikleri ile değiştirdim.

aracın üzeinde nerde ne yağı varsa hepsini kontrol ettirdim gerekenlerin hepsini değiştirdim

bugün bizi iskenderuna erdoğan bey'e (totipotent) araç bakmaya götürdü gelirken de Belen'de kurtoğlu restauranttan sağa döndük orman yoluna girdik kömürçukuru-tahtaköprü-tanzıt yaylası-serinyol-antakya yaptık yolun yarısından sonra asfalt bitti çamur sis başladı o m den 1000 küsur metreye kadar tırmanıp oradan tekrar 80 m ye indik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri