Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,456
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Jeepcj7' Alıntı:
26 Ekim fuarın son günü ama kaçmanın yolunu bulacaz inşallah :smiley:
Daha bitmedi, bir iki lastikçiyle temas halindeyim, iyi haber alabilirsem 39.5 Bogger istiyorum ;D
Herkes karşı çıkıyor ;D

bence bu sezonu 37 ile geçir :smiley: seneye de 44" bogger ları al :smiley:

bu sene 39.5 alırsan seneye yine 44" lerin peşinde koşarsın :smiley:

Etiketler

Jeepcj7' Alıntı:
26 Ekim fuarın son günü ama kaçmanın yolunu bulacaz inşallah :smiley:
Daha bitmedi, bir iki lastikçiyle temas halindeyim, iyi haber alabilirsem 39.5 Bogger istiyorum ;D
Herkes karşı çıkıyor ;D
Abi sen bigfood olma yolunda ilerliyorsun, artık arazi aracı katogorisinden çıkmak üzeresin :smiley: :smiley: haberin olsun..
Daha ilerleyip lastik filan büyütürsen, seni kamyom veya öbüs,tank,ZPT vs  katogorisine alıcaz haberim ola :smiley: :smiley: :smiley:
Ayıp yaa burada lastigi 30 inç olan var olmayan var :smiley:

;D ;D ;D
yok arazi araçlarının sınırını geçmicem .... 2 gecedir 12'ye kadar sanayide çalışıyorum valla... yoruldum... bit artık bit diye uğraşırken, süreklide birşeyler ekliyoruz bitmiyor ;D ;D ;D

maşallah orkun abi çok abarttın galiba be abi 39,5 ;D

ne gereği var abi 37 ler nereye yetmiyor gerçi 39,5 bogger kulağa hoş geliyor ama ;D

Kulağa daha hoş gelen 54" olabilir mi? 39.5 bunun yanında kıyaslanamaz bile.. ;D ;D ;D

20060925112253_post-125-1159169096.jpg
20060925112313_413453_89_full.jpg

Jeep_Bogger54.jpg
boggers1.jpg
boggers2.jpg

54" için Reo dingili lazım :smiley: o projeninde alt yapısı hazır :smiley: Dingilleride buldum :smiley:

jeep' Alıntı:
Kulağa daha hoş gelen 54" olabilir mi? 39.5 bunun yanında kıyaslanamaz bile.. ;D ;D ;D

20060925112253_post-125-1159169096.jpg
20060925112313_413453_89_full.jpg

Jeep_Bogger54.jpg
boggers1.jpg
boggers2.jpg

bu 54 leri tak araca yanınada bir cif kürek al suda batmaz herhalde arac bukadar büyük lastikle

35 lerin yanında 30 luklar nasıl çocuk gibi duruyosa

takabilmek için harcanan gecenin gündüzün sayısı belli olmayan 37'' ler de 54'' in yanıda çocuk gibi kalıyor ;)
(yani kalır heralde daha 54'' ile 37'' yan yana göremedim ;D ;D

ya birde sorun 54 e göre jant. 15 janta ne kadar ilave destek atılmalı ki lastik janttan çıkmasın. Resimde görülen jant bence süs için. Arazide bir işe yaramaz. Sanıyorum aşağıdaki resimdeki gibi bir şey olması gerekiyor.

MRT201.jpg
ring.jpg

Bu arada 54 ler için reo dingilin ağırlığı sanırım 1 tonu bulur. Reolar en az 15 tonluk makineler. Unimog bile bu işin içinden çıkmaz gibi geliyor. Cj nin 54 lük rüyası bence rüyadan ileri gidemez gibi. Ama 35 bogger üstelik paralel desenli olanlar gerçekten rüya gibi..

Yukardakiler süs değil, Beadlock.. düşük havada büyük lastik kullanırken yanaklar janttan çıkmasın diye yapılan 3-4 sistemden biri...
Reo dingilli CJ lere bir örnek :smiley:

Yanlış hatırlamıyorsam kapanalardan diske çevirince dingil başına 140kg hafifliyor :smiley: epey araştırmıştım vaktiyle..

Ben üst resimde kibar bayanın sunduğu 54 lerin takıldığı jant için süs demiştim. :D
Peki bu lastikleri bu aksları nasıl bir motor ve şanzıman kombinasyonu çevirecek. Birde şaft açısı problemi filan yok. Reo aksının genişliğide kısaltılmış gibi. Alttaki resimde ki reo nun aksları mı acaba?

OldTanker.jpg

wow.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR