Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,445

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Jeepcj7' Alıntı:
Rollcage yerine konuldu... elfreni ve torpido kapağı modifikasyonu gerekecek... Ön camı yatırmak içim sökülmesi gereken orjinal krom koca kafalı civatalar normal civata ile değişti, torpidonun köşeleri kesildi...debriyaj pedalının kullanımını etkilemedi... bir iş daha bittiiii ;D ;D ;D

Rollcage ile ilgili bilgileri ve resimleri bekliyoruz. Bende sırada bu var. Ama Tokat ta yaptırabilirmiyim bilmiyorum.

Teşekkürler arkadaşlar, DVD.nin tuş takımının board.u kırılmış, servislerinde varmış, onuda yaptırırsam hasarsız atlatmış olucam olayı...

HR-V.nin şanzıman yağı ve şanzıman yağ filtresi değişti. XJ.e vinç aldım...

Her gaza bastığımda taak diye bir ses geliyordu halbuki tüm aks millerini yenilemiştim anlayamıyordum.Gaz teli de cik cik ötmeye başlayınca yeni gaz teli alıp tamircime gittim.Gaz teli değiştirip yola çıkarken yeniden taklayınca tamircim eline bir anahtar alıp beni durdurdu ve aracın altına yattı bana da bir ileri bir geri gaza bas ama beni ezme sakın dedi :smiley:
Gözü pek adam valla ben yapmam bu işi.Neyse bir ileri yaptım dur dedi bir iki anahtar salladı bir geri yaptırdı bir iki anahtar salladı 3-4 defa tekrarladık bu işi sonunda tamam dedi
-hadi uğurlar ola!
yahu ne taklama kaldı ne de tıkırtı saat gibi oldu bi mutlu oldum anlatamam.
Şimdi araba yeni gibi geliyor bana ama bu arada tamircim uzun ömürlü bir sessizlik elde etmek için istavroz yataklarını bayramdan sonra değiştirmemiz gerektiği müjdesini de verdi :(

camdan sabahleyin yanına kim yanaşmış diye baktım :smiley: çok yaklaşanlar kapılarını açarken çiziyorlarda:smiley:)))))))))ayrıca dün kapılarını ve klimasını devirdaim pompasına baktırdm lışın üşümesin diye

Bugün değil de dün arazi aracımı açtığımız kanala düşürdüm. Gerçi kanal çöktü ama yine de geçmemem gerekirdi.

Sonuçta yine şanzıman kapağında ki hilalleri tutan mil eğildi. Zaten önceden kaynaklı idi. Şiparişi verdim komple kapak geliyor.
Rot kolları eğildi düzeltilecek. Basit bir işlem.

Allah bu cj sahiplerine akıl fikir versin. ;D ;D ;D

Resimek-0051-1.jpg

Resimek-0052-1.jpg

Resimek-0053-1.jpg

Resimek-0054.jpg

Resimek-0055-1.jpg

Resimek-0056-2.jpg

Göktuğ Bey,

Geçmiş olsun 44' lastik olsa geçerdiniz ::smiley:

:D ya zaten önceden 31 ler varken ne kadar büyük lastik diyordum. Şimdi 35 ler küçük geliyor gözüme. 44' lastik için bizim iş makinalarında olana yakın sanırım. Yanyana bir denerim :smiley:

Bu iş böyle, CJ o yüzden bitmez.... 44'leri taksanız 2 kere burdan geçersiniz 3.'de daha büyüğüne düşersiniz ;)

Zaten bu kanal 200 mm boru içindi. Yaklaşık 60 cm genişliğinde. Bizim döşediğimiz 1200 mm lik borularda var. Ben asıl onları düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR