Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,445
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Hiç el atmadığım arazi şanzımanımda (dana300) problem çıktı. 4H veya 4L ile yol alırken arkalar bir çalışıyor bir bırakıyor. Araziden sadece ön çekerle çıktım. 2H bile çalışmıyor (arkalar) . Şanzımanı açtırmak farz oldu herhalde.

Etiketler

BolbuzJack' Alıntı:
Teşekkürler arkadaşlar, DVD.nin tuş takımının board.u kırılmış, servislerinde varmış, onuda yaptırırsam hasarsız atlatmış olucam olayı...

HR-V.nin şanzıman yağı ve şanzıman yağ filtresi değişti. XJ.e vinç aldım...

Muratcım geçmiş olsun.

Bu sabah kargodan aldığım 2 adet sis farını ve 4 adet KC yumuşak kapakları taktım. Aracım hiç sevmediğim iki rengin kombinasyonu haline geldi ama o kısmı düşünmezsem güzel oldu.

Resimek-0057-2.jpg

Çok yakışıklı olmuş ama tampondakileri korumak zor. Bende yeri ve tesisatı olmasına rağmen takmadım :smiley:
Oraya ayak basıp motor bölümüne müdahalede zor olur.

hıluxun arka difransiyel keçesinden yag kaçagı vardı söküp degiştirdim difransiyel havalandırma deliklerini boruyla yukarıya kadar uzattım yaglarını degiştim

Jeep34' Alıntı:
Çok yakışıklı olmuş ama tampondakileri korumak zor. Bende yeri ve tesisatı olmasına rağmen takmadım :smiley:
Oraya ayak basıp motor bölümüne müdahalede zor olur.

evet bunlar ikinci takım. Diğer ikisi yolda düştü hep üzerinden geçtim :D Birde çamura ilk giren yerde duruyorlar. Gece olunca zaten çamur oldukları için fazla işe yaramıyor. Ama krom tamponda bulunan iki delik benim canımı sıkıyor. Zaten taklit KC aldım. Kırılırsa az üzüleyim diye..

jeep' Alıntı:
Bu sabah kargodan aldığım 2 adet sis farını ve 4 adet KC yumuşak kapakları taktım. Aracım hiç sevmediğim iki rengin kombinasyonu haline geldi ama o kısmı düşünmezsem güzel oldu.

Resimek-0057-2.jpg

çok yakışıklı olmuş...
renk uyumuda güzel hani:smiley:

zaten hastayım bu cj lere uğur beyin, orkunun ve sizinkini görünce hastalığım daha artıyor:smiley:

Hayırlısı olsun Goktug Bey çok yakışmış :smiley:

Ön küpeler elden geçti teflon burçlar yapıldı, ön makas kuleleri güçlendirildi bayrak atıldı.
Dana44'leri hiç açmamıştık, yürüyen CJ'den (esasında yatan yürüyen :smiley:) CJ'den aldığımız için direk takmıştık. Kovanda yağ verince, arka 44'ü komple dağıttık, kilidi taktık, arka balatalar,fren merkezleri açılmışken sıfırladık... bu arada kurma kolları ıvır zıvır diff limitörleri bitiyor.... bitiyor... bitiyor ...

Jeepcj7' Alıntı:
Ön küpeler elden geçti teflon burçlar yapıldı, ön makas kuleleri güçlendirildi bayrak atıldı.
Dana44'leri hiç açmamıştık, yürüyen CJ'den (esasında yatan yürüyen :smiley:) CJ'den aldığımız için direk takmıştık. Kovanda yağ verince, arka 44'ü komple dağıttık, kilidi taktık, arka balatalar,fren merkezleri açılmışken sıfırladık... bu arada kurma kolları ıvır zıvır diff limitörleri bitiyor.... bitiyor... bitiyor ...
Orkun Allah kolaylık versin :smiley: araca biraz daha ekleme yaparsan artık itfaye merdiveni ile çıklacak hale gelir sanırım. Yeter abi dur artık :smiley:sahil yolunda 1 km'den görünüyorsun :smiley: Şaka biryana maşşallah demek lazım...

orkun bu kadarıda fazla artık :smiley: :smiley: :smiley:

daha ne olacak bu araç yahuu...:smiley:

26 ekimdeki geziye gelmiyor musun?

aracı yakından görmek isterim...

sana daha yapacağın ekstrem değişiklerde kolay gelsin... :smiley:

26 Ekim fuarın son günü ama kaçmanın yolunu bulacaz inşallah :smiley:
Daha bitmedi, bir iki lastikçiyle temas halindeyim, iyi haber alabilirsem 39.5 Bogger istiyorum ;D
Herkes karşı çıkıyor ;D

Jeepcj7' Alıntı:
26 Ekim fuarın son günü ama kaçmanın yolunu bulacaz inşallah :smiley:
Daha bitmedi, bir iki lastikçiyle temas halindeyim, iyi haber alabilirsem 39.5 Bogger istiyorum ;D
Herkes karşı çıkıyor ;D

37 yi taşıyan 39.5 u da taşır. Bence değişebilir. 37 leri de bana satarsın :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR