jandarmanın insafına kalmış insafsızsa motoru bağlar ömür boyu alamazsın allah göstermesin bende öle olursa benzin hortumunu cıkarıp basacam ateşi en azından içim yanmazemre_ozk' Alıntı:selamlar.
bu araçları bende seviyorum kendimin yapma imkanı var ama benim bu araçla gezeceğim yer jandarma denetimi altında yola devamlı pusu kuruyorlar. diyelim beni durdurdu sonuç ne olur.
tuning14' Alıntı:biraz anlatayım: öncelikle aracın yüksekliği aslında baya vardı kalın mafsal takınca açıları kurtarmadı alçaltmak zorunda kaldım
aracın motoru 150cclik yuki marka bi motorun diferansiyel yük motorunun diferansiyeli aynı zamanda geri vites özelliğide var bu diferansiyelin bi özelliğide ağır devir olması yani yuki motor normalde 100km hız yapıyo iken su anda bu motorda 40km yapıyo ama güç olarak ford cargo kamyonu biraz zorlanmasına rağmen yaklaşık 50m çekebildi 4 kişi dağlara tepelere cok rahatlıkla cıkabiliyo asfaltta hiç zevki yok ama arazide tam bi keşif aracı gibi bişey ortalama 50derece açıda yan gidebiliyo videodaki derenin açısı 40-45 falan var o acıda bile inip yatırmaya uğrasıyoz ama 2 kişi anca lastikleri yerden kesiyoz aracın alt profilleri 30x30x1,20 profilden yaptım aslında zayıf ama yaparken plan cizmediğim için böle bişe cıkacağını düşünmedim bazı yerler çatladı oralarada takviye parçalar kaynattım sorun kalmadı
diferansiyel rus malı yük motorları var adı muravey die geçiyo onun diferansiyeli__ C J 7 __' Alıntı:sonuç olarak kendi imkanlarınızla ortaya bişeyler çıkarmanız çok güzel tebrik ederim
diferansiyelini kullandığınız motor hije mi başka bir marka mı ?
mergen' Alıntı:Bir ara internette bis motoru ile buggy yaptıklarına dair bazı bilgilere denk gelmiş idim.
http://www.blitzworld.co.uk/products.php?productId=13
Bir inceleyin isterseniz.
S.n Sinan beysinan_39' Alıntı:bu linki bn daha once gorgum ve yabancı dil oldugu için pek bişey anlamadım ancak resimler kolaylık oldu biraz bilgi edindim