teşekkürler ) ucundan azıcık teknoloji.bir düşüncem daha var elektrikli battaniyelerden üçlü koltukların sırt ve alt kısımlarına sereceğim kışa hazırlık koltuk ısıtma hemde sırt kısmı dahil.serip kaldırılacak bir donanım olacak.kalorifer motorum sarıldı ama toplanmadı henüz haftaya onu taktırıcam.bide takabilirsek elektriksel kumandayla + ve - kutupları değiştirip tersde çalıştırmak istiyorum kalorifer motorunu yaz günü arazide hararet önlemek için kaloriferi içeri değilde dışarı üflesin yoksa series in hararet düşerken içerde bizim hararet tavan yapıyor)
119998073 gittigidiyordaki ilan no idi ancak bitmişmi nedir benzer ürün var diyor oda 120295708
kameralar ise 120034206 ve 123072384.satıcıda lidergaraj onun ürünlerindende bulabilirsin çok memnunum aradı teknik destek verdi telefonla falan ilgilendi
119998073 gittigidiyordaki ilan no idi ancak bitmişmi nedir benzer ürün var diyor oda 120295708
kameralar ise 120034206 ve 123072384.satıcıda lidergaraj onun ürünlerindende bulabilirsin çok memnunum aradı teknik destek verdi telefonla falan ilgilendi
abi çok teşekkür ederim ürünlere baktım aynısı yokmuş biraz araştıracam abi bozulma durumu ne aracın altına monte edilmiş çok iyi muhafaza etmek lazım özellikle yağmur suyu ve çamur
baktım aynısı gibi usb ve hafıza kartı özelliği fazlası var benimkinden.kameraların belli bir sınıfta su geçirmezliği var ama suyun içine tam olarak girerse sıkıntı olacağını düşünüyorum yağmur sıkıntı olmaz çamur silinir
teşekkürler.kalorifer motorumda toplandı bende pervane kısmını takıp monte edicem sanırım bugün.ama denedim + ve - kutupları değiştirsende bu motor hep aynı yöne dönüyor anlamadım elin ingiliizi yapmış.benim proje sanırım yattı kalorifer ters de üfletme işi
baktım aynısı gibi usb ve hafıza kartı özelliği fazlası var benimkinden.kameraların belli bir sınıfta su geçirmezliği var ama suyun içine tam olarak girerse sıkıntı olacağını düşünüyorum yağmur sıkıntı olmaz çamur silinir