Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,255
Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

Orjinal olmayan tamponda galvaniz ne arasın hacı? Galvaniz kiloya göre kaplamıyor. Sırf ön tampon en az 50 kg gelir. Arkayla beraber en az 70-80 kg. Tampon parası kadar para verir galvaniz kaplamaya. Sanmıyorum benimkinde altta galvaniz olacağını. Onun yerine siyah mat otoboyası ile boyadım çok şık durdu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler

burakuysal' Alıntı:
Orjinal olmayan tamponda galvaniz ne arasın hacı? Galvaniz kiloya göre kaplamıyor. Sırf ön tampon en az 50 kg gelir. Arkayla beraber en az 70-80 kg. Tampon parası kadar para verir galvaniz kaplamaya. Sanmıyorum benimkinde altta galvaniz olacağını. Onun yerine siyah mat otoboyası ile boyadım çok şık durdu

burak abi ne işimiz olur Galvaniz le en güzeli boya orjinalle işimiz olmaz :smiley:) orjinal olsa sonra millet paslı teneke diyor :D

Umut Abi'ni kızdırma Erdal. Aslında em makbulü en orjinal olup ayakta kalanı. Arabalarımızın hiçbiri onunkinin eline su dökemez. Maaşallahı var arabasının.

Ben mutsuzum. Evdekinin dırdırı bitmiyor. Sırf sözverdim diye satıyorum. Halbuki satınca daha da babasını alacağım haberi yok
Olurda offroad yüzünden boşanırsak Rusya Offroad Club dan bir hatunla evlenmeye karar verdim

burakuysal' Alıntı:
Ben mutsuzum. Evdekinin dırdırı bitmiyor. Sırf sözverdim diye satıyorum. Halbuki satınca daha da babasını alacağım haberi yok
Olurda offroad yüzünden boşanırsak Rusya Offroad Club dan bir hatunla evlenmeye karar verdim

sattıktan sonra ki süpriz daha bi güzel olacak daha babası def110 gelirse eşiniz şok geçirir seriese tahmül edemiyen def 110 nasıl tahmül etsin
:D :D :D :D

Canım sıkıldı tavan sepetini boyadım

ImageUploadedByTapatalk1409220676.939571.jpg

Tşk ederim erdal.
Ben yaparım kötü olur mu? :D
Haftaya şu elektrik tesisatımı da komple yenileyeyim yeni sigorta kutusu da yapayım da o zaman daha güzel olacak inşallah...

Ben yapmıcam hacı. Zaten üzerindeki tesisata güvenmiyorum. Üzerindeki bütün kablolar sökülecek 0 dan yeni kablo tesisatı sigorta kutusu. Hatta kablo hariç diğer malzemeleri aldım bile.

ImageUploadedByTapatalk1409235945.238680.jpg

Yok ben hiç anlamam elektrik işinden. Mekanikten de anlamam ama elektrik en kötüsü. Araba lpg li kasko yok. Onun riskine giremem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR