Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,255
Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

Direksiyonun solundaki orjinal anahtar panosuna ve anahtarlarına dokunmuyorum serdar. Orası orjinal kalsın.
Öndeki iki havalandırmanın arasında 16 cm lik kapalı bir alan var. oraya göre anahtar panosu yaptım. Yarın monte ederim allah kısmet ederse.iki yanını da üçgen şekilde kapadım mı içine su yada toz da giremez.
Elektrikçiye bunları hazırlamak lazım. Yoksa elektrikçi kendinden uyduruk bir şey yapar güzel de durmaz...

Etiketler

Olm orjinalini bozmuyorum ya. Müzelik kalsın o kısmı. Orijinalden devam edersem araba yanacak. Kontrol paneli dediysek öyle abartılı kocaman değil. 15x16 cm

Sent from my iPhone using Tapatalk

ImageUploadedByTapatalk1409335642.218732.jpg

;D :D ;D ;D

O zaman senin lastikleri şu harikülade lastik ve jant seti ile değiştirelim ::smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-ceylin-den-1974-land-rover-defender-4x4-tertemiz-177341801/detay

umut401' Alıntı:
;D :D ;D ;D

O zaman senin lastikleri şu harikülade lastik ve jant seti ile değiştirelim ::smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-ceylin-den-1974-land-rover-defender-4x4-tertemiz-177341801/detay

Hacı şu işler bitsin petlas ın çok güzel çamur lastiklerini gördüm arkadaşın RRC nde. Onlardan alacağım allah nasip ederse. JAntın kaldırabileceği en ince ebat neyse onu alacağım. Kalın lastik güzel duruyor ama yoruyor arabayı.

burakuysal' Alıntı:
Hacı şu işler bitsin petlas ın çok güzel çamur lastiklerini gördüm arkadaşın RRC nde. Onlardan alacağım allah nasip ederse. JAntın kaldırabileceği en ince ebat neyse onu alacağım. Kalın lastik güzel duruyor ama yoruyor arabayı.

7.50-16'dan büyük birşey alma...

Hacı ofset jantlara en ince ne uyarsa. Mevcut ebat yanılmıyorsam 265/75/16 idi. 7,50/16 235/75/16 ya denk geliyor sanırım. Jant 235 i kurtarmaz sanırım. 245 yada 250 ye razıyım.

umut401' Alıntı:
Serdar, senin arabayı da şu "orjinal" Series gibi yapsak ya?? Çok beğendim ben.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-1.6-motor-4x4-lpg-li-orjinal-land-168008639/detay
Bu ne ? kopardın beni gece gece. Çizgifilm den çıkmış gibi. çok alem adamsın ya.

burakuysal' Alıntı:
Hacı ofset jantlara en ince ne uyarsa. Mevcut ebat yanılmıyorsam 265/75/16 idi. 7,50/16 235/75/16 ya denk geliyor sanırım. Jant 235 i kurtarmaz sanırım. 245 yada 250 ye razıyım.

O jantları 6.5 inç Tdi sac jant ile takasedebilirsin bence... En sağlam ve yakışan jant. Üstüne de 7.50 veya 235'i çak geç...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR