Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,255
Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

burakuysal' Alıntı:
Ben yapmıcam hacı. Zaten üzerindeki tesisata güvenmiyorum. Üzerindeki bütün kablolar sökülecek 0 dan yeni kablo tesisatı sigorta kutusu. Hatta kablo hariç diğer malzemeleri aldım bile.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kaça anlaştın hacı kablo vs dahil??

Etiketler

Hacı kablo yu da ben alacağım kablo hortumlarını da. Sadece işçilik konuşacağım ustayla. O iş haftaya. Haziran dan beri her hafta her hafta düşündüğüm bütçeyi çok aştım zaten ama bunları yağmazsam içim rahat etmiyor dayanamıyorum. Ama kablo baya tutacak sanırım.
Tepeye 2 ayrı sis farı hattı
arkaya çalışma lambası
Arabanın içine tavan aydınlatması çakmak soketi
Kalorifer fanı silecek silecek suyu
Lpg hattı
Ön farların hattı
Arka farların hattı
Öne vinç için kablo hattı
Bütün bu kablolarıda boruları geçireceğim ki çabuk yıpranmasın....
Bakalım kaç para isteyecekler sırf işçiliğe.

Ben motor odası kablolarını elden geçirtmiştim. Göğsü söktürüpgösterge arkası kabloları elden geçirtmek istiyorum kaç zamandır. 32 yıldır her gelen bir kabloya bir ek yapmış manyak gibi. Kabloların ortalarında ne olduğu belli olmayan sigortalar vs vs. Ondan sormuştum elimde fiyat referansı olsun diye. Neyse ben de direk işleme geçerim artık.

Bende manifolt contasini. Motorun altında ki şu tipalarini plaka lambasını yeniledim. Fren lambaları yankiyordu yeni hat çekti şimdi cillop gibi. Ve sonunda arabayı dosemeciye bıraktım arabanın kaderi değişecek

umut401' Alıntı:
Ben motor odası kablolarını elden geçirtmiştim. Göğsü söktürüpgösterge arkası kabloları elden geçirtmek istiyorum kaç zamandır. 32 yıldır her gelen bir kabloya bir ek yapmış manyak gibi. Kabloların ortalarında ne olduğu belli olmayan sigortalar vs vs. Ondan sormuştum elimde fiyat referansı olsun diye. Neyse ben de direk işleme geçerim artık.
Geçen hafta sürat göstergesi yapılırken kablo yumağını gördüm içim ürperdi. Eskiden alarm bile varmış arabada ayrıca sigorta takmışlar onun için ama sonra alarmı söküp safrasını bırakmışlar. Her sahibi sis farları taktırmış sonra satarken sökmüş kabloları kalmış vs.
Bu ekli ve boştaki kabloların kısadevre yapıp yangın çıkarması anmeselesi. Zaten direksiyonun altındaki komik sigorta kutusu allahlık.
Bence bu elektrik tesisatı işi mühim. Bakalım kaça patlayacak.

Aynen bende ön göğüse kaplama yaptırdım geçenlerde genelini ben söktüm hep kaplamadan sonra topladım bi baktım hız göstergesi çalışmıyor:smiley: bu hafta söktüm km teli çıkmış onu takarken o bahsi geçen kablo yumağıyla çok haşırneşi oldum birde stoplara led ampül aldım 1016 duy onları takıyorum bide dış plastiklerini değiştiricem.dikiz aynası görünümlü bir ekran aldım onuda bağlattım geri görüş gecede görüyor geriyi birde alta koyduk sol arka ve sağ arka lastik-zemini görebiliyorum artık ihtiyaç halinde.ekran kapalıyken dikiz aynası gibi zaten

Stoplar çok ısınıyordu plastikler yumuşuyor ve yamuluyordu

Ben arabayı aldığımda bütün sinyal stop park ne var ne yok hepsini ampullerini değiştirdim. Arabanın görüntüsünü çok farkettiriyor.

ozo' Alıntı:
Aynen bende ön göğüse kaplama yaptırdım geçenlerde genelini ben söktüm hep kaplamadan sonra topladım bi baktım hız göstergesi çalışmıyor:smiley: bu hafta söktüm km teli çıkmış onu takarken o bahsi geçen kablo yumağıyla çok haşırneşi oldum birde stoplara led ampül aldım 1016 duy onları takıyorum bide dış plastiklerini değiştiricem.dikiz aynası görünümlü bir ekran aldım onuda bağlattım geri görüş gecede görüyor geriyi birde alta koyduk sol arka ve sağ arka lastik-zemini görebiliyorum artık ihtiyaç halinde.ekran kapalıyken dikiz aynası gibi zaten
:smiley:)))))) Helal olsun valla

ozo' Alıntı:

resim veya videoları bekliyoruz ;)

Umut abinin yapıştırdığı GB plakasindan bende yapistircam cok seksi olmuş

umut401' Alıntı:
:smiley:))))))))))))))) Herkes damar milliyetçi çıktı, TR yapıştırırlarmışmış... Sen de öyle yap:smiley:))
Abi plaka zaten tr plaka ben araba menşei belli olsun diye yapacam. bide sırf özenti

laf atıldı bana ama muatap almıyorum :D

anahtar panelini yaptım elektrik tesisatının. Muhteşem oldu maaşallah. Bitsin monte edeyim resimlerini öyle yükleyeceğim...

burakuysal' Alıntı:
laf atıldı bana ama muatap almıyorum :D

anahtar panelini yaptım elektrik tesisatının. Muhteşem oldu maaşallah. Bitsin monte edeyim resimlerini öyle yükleyeceğim...
Burak abi sen bi yap bende göreyim. Benim de orjinal anahtarları ile bi tabla yapma planım var sis farları el fani iç aydınlatma falan için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR