Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,251
Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

Yol

ImageUploadedByTapatalk1411918176.408225.jpg

Etiketler

teşekkürler yine olsa yine yaparız :smiley:

Marş motoru kömürleri değiştirdik ve cam ve kapı fitilleri için araştırma yaptık.ön şaft havalandırma hortumu takıldı ve ön mafsallara gresörlük taktık yağladık oldu direksiyon Hidrolik :smiley:)

rütuşladık boyaları içini dışını sağını solunu üstünü... daha bitmedi ama :smiley: bitmezde zaten

ozo' Alıntı:
teşekkürler.kalorifer motorumda toplandı bende pervane kısmını takıp monte edicem sanırım bugün.ama denedim + ve - kutupları değiştirsende bu motor hep aynı yöne dönüyor anlamadım elin ingiliizi yapmış.benim proje sanırım yattı kalorifer ters de üfletme işi :(
ne kadara yaptirdiniz bu islemi ? Kalorifer benimde isitmio ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Önceki hafta:

-Komple egzoz yapıldı.

Geçen hafta:

-İkinci akü olarak Yiğit Jel Akü takıldı koltuk altına, Hella çift akü kontrol switchi takıldı.
-Portbagajın (namı diğer fortbagac ;D) son hali verildi, şu an galvaniz kaplamada.
-90 numero yağlar kontrol edildi, sadece arazi şanzımanına 2 çeki yağ basıldı.
-Arka sağ jant göbekten yağ kaçırıyordu, orta göbek sacı silikonla takıldı.
-TÜV muayenesi yapıldı, 2016 ya kadar kestane kebap ;D

Benden bu kadar ;D

oguzhan3434' Alıntı:
ne kadara yaptirdiniz bu islemi ? Kalorifer benimde isitmio ya

Sent from my iPhone using Tapatalk
bobinajcıya 130 elektrikçiye 20 verdim sanırım bu havalarda iyide kışın üşütcek gibi duruyor kendileri :smiley: arızalanınca mesafe koydum fana:smiley:)

umut401' Alıntı:
Önceki hafta:

-Komple egzoz yapıldı.

Geçen hafta:

-İkinci akü olarak Yiğit Jel Akü takıldı koltuk altına, Hella çift akü kontrol switchi takıldı.
-Portbagajın (namı diğer fortbagac ;D) son hali verildi, şu an galvaniz kaplamada.
-90 numero yağlar kontrol edildi, sadece arazi şanzımanına 2 çeki yağ basıldı.
-Arka sağ jant göbekten yağ kaçırıyordu, orta göbek sacı silikonla takıldı.
-TÜV muayenesi yapıldı, 2016 ya kadar kestane kebap ;D

Benden bu kadar ;D
ohh series kebap valla 10 numara 5 yıldız 1 series bi series çalışıyorsunuz yetişemiyoruz :smiley: tebrikler süper işler .bizim seriesler kıskanacak ne sahipler var neler yapıyorlar hızlıca diyecekler :smiley:

ozo' Alıntı:
ohh series kebap valla 10 numara 5 yıldız 1 series bi series çalışıyorsunuz yetişemiyoruz :smiley: tebrikler süper işler .bizim seriesler kıskanacak ne sahipler var neler yapıyorlar hızlıca diyecekler :smiley:
Yok yaa ne hızlısı hatta ultra yavaş gidiyor işler. Mekanik ağır işler bitti bu zevkli kısımları yavaş yavaş kendimce en kaliteli şekilde yapmaya çalışıyorum. Önceki arabalarımdan aldığım tecrübelerden ötürü gaza gelip acele iş yapmamaya çalışıyorum... Mesela haldır huldur Goliath vinç almak yerine 6 ay daha bekleyip 300 500 fazlasına Superwinch almaya çalışıyorum vs vs:smiley:)))

:smiley:) Pto vinç yapsak ben onlara takıldım ayrılamıyom :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR