ozo' Alıntı:Keyif yaptık
ozo' Alıntı:Marş motoru kömürleri değiştirdik ve cam ve kapı fitilleri için araştırma yaptık.ön şaft havalandırma hortumu takıldı ve ön mafsallara gresörlük taktık yağladık oldu direksiyon Hidrolik)
Bitmezozo' Alıntı:rütuşladık boyaları içini dışını sağını solunu üstünü... daha bitmedi amabitmezde zaten
ne kadara yaptirdiniz bu islemi ? Kalorifer benimde isitmio yaozo' Alıntı:teşekkürler.kalorifer motorumda toplandı bende pervane kısmını takıp monte edicem sanırım bugün.ama denedim + ve - kutupları değiştirsende bu motor hep aynı yöne dönüyor anlamadım elin ingiliizi yapmış.benim proje sanırım yattı kalorifer ters de üfletme işi![]()
bobinajcıya 130 elektrikçiye 20 verdim sanırım bu havalarda iyide kışın üşütcek gibi duruyor kendilerioguzhan3434' Alıntı:ne kadara yaptirdiniz bu islemi ? Kalorifer benimde isitmio ya
Sent from my iPhone using Tapatalk
ohh series kebap valla 10 numara 5 yıldız 1 series bi series çalışıyorsunuz yetişemiyoruzumut401' Alıntı:Önceki hafta:
-Komple egzoz yapıldı.
Geçen hafta:
-İkinci akü olarak Yiğit Jel Akü takıldı koltuk altına, Hella çift akü kontrol switchi takıldı.
-Portbagajın (namı diğer fortbagac ;D) son hali verildi, şu an galvaniz kaplamada.
-90 numero yağlar kontrol edildi, sadece arazi şanzımanına 2 çeki yağ basıldı.
-Arka sağ jant göbekten yağ kaçırıyordu, orta göbek sacı silikonla takıldı.
-TÜV muayenesi yapıldı, 2016 ya kadar kestane kebap ;D
Benden bu kadar ;D
Yok yaa ne hızlısı hatta ultra yavaş gidiyor işler. Mekanik ağır işler bitti bu zevkli kısımları yavaş yavaş kendimce en kaliteli şekilde yapmaya çalışıyorum. Önceki arabalarımdan aldığım tecrübelerden ötürü gaza gelip acele iş yapmamaya çalışıyorum... Mesela haldır huldur Goliath vinç almak yerine 6 ay daha bekleyip 300 500 fazlasına Superwinch almaya çalışıyorum vs vsozo' Alıntı:ohh series kebap valla 10 numara 5 yıldız 1 series bi series çalışıyorsunuz yetişemiyoruztebrikler süper işler .bizim seriesler kıskanacak ne sahipler var neler yapıyorlar hızlıca diyecekler
![]()
Vaktinde ben de çok sardırdım ama mümkün seğil bence bulmak. Ebayden alınsa bile hem korkunç para hem de nakliyesi bir series tutarozo' Alıntı:) Pto vinç yapsak ben onlara takıldım ayrılamıyom
![]()