Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,246

Etiketler
Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

Youtube de bi video izlemiştim erdal eleman komple söküp temizlemisti göstergeleri sprey hem güzel olmaz hemde uzun süre dayanmaz benim fikrim

sesezgin' Alıntı:
Youtube de bi video izlemiştim erdal eleman komple söküp temizlemisti göstergeleri sprey hem güzel olmaz hemde uzun süre dayanmaz benim fikrim
Abi şimdi videoyu bulmak sıkıntı bide güzel bir şey yapacam nikelaj boya ile resimlerde çok güzel gözüküyordu

erdal484' Alıntı:
nikelaj sprey boya iş görür mü bide çerçeveleri nasıl sökecez söken varmı ben bi ara uğraştım çıkartamadım

Üstadım aracınız hayırlı olsun güle oynaya binin. Dikkatimi çekti Çercevelerden kastiniz nedir.

Seriese nikelaj olmaz.
Seriese led sis veya lamba olmaz.
Seriese geniş taban lastik olmaz.
Seriese defender kolu veya camı olmaz.
Seriese angel eye far olmaz.
Seriese merkezi kilit olmaz.
Seriese halı taban kaplaması olmaz.
Seriese film kaplama cam olmaz.
Seriese metalik boya olmaz.

Yada olmamalı ;D ;D ;D ;D ;D ;D

umut401' Alıntı:
Seriese nikelaj olmaz.
Seriese led sis veya lamba olmaz.
Seriese geniş taban lastik olmaz.
Seriese defender kolu veya camı olmaz.
Seriese angel eye far olmaz.
Seriese merkezi kilit olmaz.
Seriese halı taban kaplaması olmaz.
Seriese film kaplama cam olmaz.
Seriese metalik boya olmaz.

Yada olmamalı ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Umut abi benim aracı tarif ettin :smiley:))) bu taş bana diyimi :smiley:))

:smiley:) series manifestosu olmuş bu neyseki bunlardan üç tanesi var merkezi kilit camfilmi bide sadece stoplara led çok ısınıyordu ama :smiley:

Arabanın motor sesini duymadan arabayı kullanmak bana Saçma geliyor. Motorun sesini duyacaksın alt Takımları hissedeceksin ki arabada sorun var mı yok mu anlayacaksın. Arabanın sesini duymamak için bangır bangır müzik. Yok bana göre değil....

Sent from my iPhone using Tapatalk

erdal484' Alıntı:
Müziksiz yol mu biter :smiley:)
Seriesde dinlediğin müzik olamaz. Müziğin binde bir tıngırtılarını duyarsın anca hayal meyal:smiley:))) Pejo 207 ile son kasa C4 arasındaki müzik kalitesi bile bambaşka, arabanın çok tok ve izolasyonu iyi olmalı müzik için. Ki bu da bizim arabalarda en olmayan şey, ister kapıyı deender yap, ister tavanı halı kapla, ister göğsü sök arkasına 20 cm cam yünü tep yine olmaz yine olmaz:smiley:)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR