Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,246

Etiketler

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

Bitti çok şükür:smiley:)))) Arka lambaları taktım. Ön sisler bagajda olmayacak, ön cam katlama ayaklarına başka bir ayak yaptık, ona iki tarafa Hella takacağım. Vinç için de kuzen Yavuz ölçü aldı, ayak yapacak tampon arkasına galvanizleyip takacaz inşallah önümüzdeki günlerde...

image.jpg

image.jpg

arabanın çok tok ve izolasyonu iyi olmalı müzik için. Ki bu da bizim arabalarda en olmayan şey, ister kapıyı deender yap, ister tavanı halı kapla, ister göğsü sök arkasına 20 cm cam yünü tep yine olmaz yine olmaz

80 küsür model arabayı yürüten onun da çaresine bakar: http://www.youtube.com/watch?v=0sML3fbgiA0 (arabanın içinde bunu çalın bakalım en ufak bi gürültü geliyor mu.. :D )

:smiley:)Hayırlı olsun.görmeyelimmi:smiley:

bende bunları yapıverdim hemde video bile çektimmm :smiley:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i5LiykP3UU0
bana bi atölye lazım onu anladım

Akü anhtarı 2.jel akü inverter sonunda montajını yaptık elektrikli battaniye bile tamam kışa hazırız çorum kalorifersiz hemde :smiley:)

Mecburiyetten dolayı defender tamponu aldık ama montajini yapamadık. Midland 1001 z marka model telsiz aldık önümüzdeki hafta sonu Insallah baglatiriz

uploadfromtaptalk1418052900939.jpg

uploadfromtaptalk1418052954810.jpg

uploadfromtaptalk1418053052455.jpg

erdal484' Alıntı:
abi resimde yerde far çerçevesi vardı ondan sordum :D
Arkadaştan aldım tamponu o da defender topluyor ihaleden aldı. Elimden geldiğince orijinaline sadık kalmaya çalışıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR