Bu da Benim Unimog'um

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keros Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,811
Ynt: Bu da Benim Unimog'um

bir de siz unimoglarinizi gunluk hayatta kullaniyor musunuz? yoksa bu bir hobi gibi midir?

evet var.
Günlük kullanım için sedan araba var.
Modern trafikli ve gürültülü bir şehirde bu araçla şehir merkezindeki işe gidip gelmek düşünülemez her halde.
Aklımdan geçmedi değil ama park yerleri bile müsait değil.
Hem her dağ-çamur dönüşü aracı yıkatmak için özel (kamyon) yıkamacısına gitmek lazım, yoksa oturdğunuz sokağa bile giremiyorsunuz.

Etiketler

Tekrar hoşgeldiniz, Unimogcuların artması çok güzel

keros' Alıntı:
teşekkür ederim

ben de forumu bulup (sevgili deep'in önerisiyle) sizleri tanıyana kadar, unimoların T.C. de ticari kullanımı olması ve unimogsever bulamamaktan şikayetçiydim. Sizlerin de ilgi ve bilginizi paylaşmaktan mutluyum.

elbette aslinda benim sorum biraz garip oldu herhalde :-\ gunluk hayatta kullanmak biraz garipse de millet bagdat caddesinde starbucksa giderken hummer'i caddenin ortasina park ediyorken bu da neden olmasin deyiverdim bi anda ;)
ama o en karlı gunlerde ise bir unimogla ise gitmek de bana pek garip gelmezdi belki de...
hem oyle bir havada parkyeri de bulunur kanımca ;D

bu arada bugun benim forumdaki 1.ayim :D :smiley: :D ve bu kadarcik zaman icinde sizlerden o kadar cok sey ogrendim ki gunluk hayatimdaki muhabbetim ve hatta itibarim bile artti 8) ama saka bir yana bilgilerinizi mutevazi tavrinizla paylastiginiz icin basta Mogzilla Bey'e ve de herkese tekrar cok tesekkurler :smiley:

Ben de bunu aldım bugün ;D
Bilmem Nadir Bey onay verir mi ;) gerci bu biraz yeni model :D

unimog_2.jpg

unimog_1.jpg

Ben de bir yedek yakıt tankını 16 sene salonda MUHAFAZA ETTIKTEN sonra bir cesaret unimog u almıştım

WOOOW!! ben de gerci bunu salonumda saklayacagim ;D
Benimki de umarim Nadir Bey'in dedigi gibi bir baslangic olmustur ;)

Deep' Alıntı:
Gamze bunların plastik aksamı çok ama offroadta zorlamaya gelmez ;D

simdi bu aralar islerim var ama bir ara bunu offroad'a cikarip farkli resimlerini de gonderecegim size ;) tabii firca aparatini cikarip biraz modifiye etmem gerekecek belki ;D ;D ;D

arkadaşlar ben reo nun kini arıyorum bulabileceğim biyer varmı acaba??

almanların eseri arazi icin geliştirilmiş ve kulanmaya doyamadım kar,camur,dag,taş hicfarketmez yeterki cesaretli ol ve gercek gücü görürsün ben ünimog U 4000 kullandım allah kazadan beladan esirgesin

çok güzel olmuş, güle güle kullanın
Bu araçların tsk da kullanılmaya başladıgında askerdim hurdaya ayrıldıklarında gene askerdim fakat bu arada bir kez randımanlı yol gidenini yolda kalmayanı görmedim şimdi bu resimleri görünce sizlere imrenmemek ve tebrik etmemek elde değil elinize sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

SON KONULAR

Geri