Bu da Benim Unimog'um

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keros Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,833
Ynt: Bu da Benim Unimog'um

DEĞERLİ DOSTUM BENDE UNİMOG ALDIM GEÇEN HAFTA. U 1700 L DOUBLE CAB 1984 önerilerinizi bekliyorum saygılar.....

IMG_1917.jpg

Etiketler

Ahmet arkadaşım araçta 34 plaka var bu araçlar ne zaman satımaya başlandı acaba.......(yoksa sivil plaka takıp bizi işletiyor musun? ;D)

ooo bu kasaları satmaya başladıysa ordu bir unimog alma zamanı gelmiş demekki ;D hayırlı olsun iyi bir restorasyonu 4 gözle bekliyorum :smiley:

Değerli dostlar bu aracı yurt dışından bir abim getirmişti ordan da bana geçti, devlet satmıyor. Araçların motorunun üzerinde saat vardır ve bu araç 8.000 saatte yani uzun süre yatmış... Serviste komple bakım yapılırken ön aks masura bilyasının dağılmış olduğu tespit edildi söküldü değişti ama bir ölüm..... Geri kalan tüm mekanik aksamı sınıfı geçti. Araçda çalışmayan hiç bir uzuv bulunmamakla beraber, sökülen her bijonun ilk defa söküldüğü hatta orjinal fren balatalarının üzerinde olduğu söylendi araç 78.000 km. de. 8 ileri ve 8 geri vites şanzuman. Bugün itibari ile kabinde tadilata ve boya kaporta işlerine başlamış bulunmaktayız.. İncirlik hava üssündeki Unimoglardan birinden sökülen birde elektrikli vinç var onunda revizyonu yapılıyor..Renk konusunda fikirlerinizi bekliyorum .........

IMG_1834.jpg

IMG_1857.jpg

IMG_1869.jpg

IMG_1933.jpg

IMG_1958.jpg

maşallah renk konusunda bır sıkıntımı var.
ıllada degıscekse ıkı renk yapın derım

işte hayalimdeki araç.sonunda türkiye de de sivil kullanımda görmekten çok mutlu oldum,kıskanmadım da desem yalan olur ama nazarım değmez merak etmeyin ;D yabancı sitelerden unimog için renk konusunda fikir alabilirsiniz,çok güzel çalışmalar var.bende çift renk olsun derim özellikle canlı renkler daha da gösterecektir aracı.araçta yapılacak işleri merakla bekliyorum.hayırlısı olsun...

Ahmet bey
araca bence toprak rengi yapın .Yıkama sırasındaki çamurun rengi bence çok yakışır .

Şu anda üzerinde bulunan haki renk aracı çok erkek gösteriyor diye düşünüyoruz. ufak tefek çürükler var onlar tamir ediliyor döşeme soyuldu, orjinal olmayan herşeyi söküyoruz ( basamak depo vs..) kataloktan o rengede bir bakarım. saygılar.

IMG_1988.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR