Buggy' Alıntı:Tabancanın da profesyonel tip olması lazım. Bende 3 tane var ama toplasan bir tane etmez. Ancak tahta parmaklık, bank, kapı vs boyuyor. Bence araç boyanacaksa herşeyin sökülmesi sadece kupanın kalması en doğrusu. Orayı bantla burayı ört mutlaka bir yerlere boya bulaşıyor. Ön hazırlıkları olmasa boya çok zevkli bir iş.
Seyit, ben günde en az iki litre tükettiğim için poşet çay tercih ediyorum. Demleme ağır gelir. Kettle'ı koyarız, ben çay sen kahve takılırız.
Sent from my phone
seyit' Alıntı:$ 6.99 fiyatlı olanlar daha uygun geldi.Aynısının LED yerine halojen olanı varmı acaba?Bir de gövde kısmını krom istemiyorum.
Eklediklerimi de ben bulmuştum.Verdiğin linklerdeki lambaları ve o linkleri torun uyuduktan sonra iyice incelemek istiyorum.
Buggy' Alıntı:Seyit, sis lambaları H3 ampul kullanır. Tek devrelidir. 55W veya 100W seçenekleri var.
ercanaslan' Alıntı:abi h3 lambalı bir sis lambasının içine turuncu renkte ekstra led lamba koyarak ledi sinyal h3 ü de sis farı olarak kullanılamazmı acaba?
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buggy' Alıntı:Sis olayını ikinci plana attık Ercan. Öncelik park ve sinyal lambaları. Mevcut park/sinyal lambaları işlevsiz kaldığı için dış ortama dayanıklı ve willys'te sırıtmayacak türde bir far bulup iki devreli (5/21W) bir duy'la birleştirip ön tampona takmak gerekiyor. Böyle birşey araştırıyoruz.