Bu da benim keyifhanem

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Buggy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,979
Ynt: Bu Da Benim Keyifhanem

Emin hayırlı olsun.Sonradan olma değil anadan doğma bir jeep ci daha geliyor.

Etiketler

[quote author=Buggy link= Kedi bile motorda girecek yer bulamadı. Gözünü seveyim CJ ' nin.

İlle de Willys!!

Ynt: Bu da benim keyifhanem

bulent kocoglu' Alıntı:
Bu da benim a- tölyem
Gercekten tebrik ediyorum yillarin verdigi tecrube birikim ustalik azin is bu resim herseyin gostergesi. Hep sizin gibi buyuk ustalara buyuk atolyelere imrenmisimdir. Suan benimde elimde amator olarak bi tornavida var insallah yillar gectikce bende sizdeki bu essiz nadide arac gerecleri temin edip kendimi yetistiricem :smiley:))))

Biraz yerlerde süründük ama sınıfı geçtik.

TUV-2014.jpg

Ekli dosyalar

• 20140911_191239.jpg
    20140911_191239.jpg
    173.9 KB · Görüntüleme: 146

Hadi geçmiş olsun.Şu saatte gözlerim ekranı doğru dürüst seçmiyor,karneni yarın incelerim.

Bekleyemedim ve ekranı iyice büyütüp baktım.
Fren ayarlarını bir daha elden geçir.Şakrak yolunda frene basınca soluğu Ege Denizinde almanı istemem.Baksana bir tarafa çekiyor. ;D

seyit' Alıntı:
Hadi geçmiş olsun.Şu saatte gözlerim ekranı doğru dürüst seçmiyor,karneni yarın incelerim.

Buggy' Alıntı:
Senin gözlerde değil sorun, resim küçülmüş. Ben de okuyamadım :smiley:

Sent from my phone

He he he ,Kusurları anlaşılmasın diye Resize yaptığını anlamadık sanma !

Ölçü aletleri bozuktur, çekme yok. Muayeneye girmeden önce benzin istasyonunun kaymak gibi betonunda 4 - 5 kere kazık fren yaptım, sonra yarım saat altüst olmuş bagajı yeniden yerleştirmek zorunda kaldım :smiley:

Sent from my phone

Zaten yazdıklarım işin espirisiydi.
Koltuk sayısı,çeki kancası ve araç renginden dolayı Willys'i muayene tekrarına bıraktıklarında hiç bir müdahalede bulunmadığım fren-el freni,ışık şiddeti,sağ-sol far ayar değerleri nasıl olduysa üç gün arayla yapılan iki muayenede farklı sonuçlar vermişti.

Bu ceki kancasi isi ne oldu sizin Seyit Hocam? Benim arac problemsiz gecti, kancaya bir sey demediler

Sinan bey,ben o kunu ile ilgili olarak aslında çok özel bir işlem yapmadım.Willys resmi kurumdan ilk ihale edilip Samsun da sivil trafiğe kayıt olurken dosyasına iki tekerlekli römork ile birlikte işlenmiş.4-5 ay kadar sonra ben o şahıstan alıp Tokat trafiğine kayıt yaptırırken bu bilgilerle birlikte kayda geçmişti.Ardından ben bir römork yaptırmış ve bunun için bir makina müh. arkadaşa ayrıca proje çizdirip Trafik Denetleme ve Tescil Şube Müdürlüğüne teslim edip dosyasına koydurmuştum ve ruhsata hep römork çeker ifadesi zaten işleniyordu ve bu kez yine oradaydı.Fakat sanırım ellerinde bir tane çeki kancası için proje gerektiğine ilişkin yazı var ve sanki ben gidip sanayide kafama göre kanca yaptırıp takmışım gibi illa proje olacak diye tutturdular.Durumu kendilerine anlattığımda " Biz sistemde göremiyoruz" dediler.Emniyet müdürlüğüne gidip dosyada olup göremediklerini söyledikleri bilgileri görünür hale getirdik iş halloldu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR