Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,326

Etiketler
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

bizim bir şansızlıımız da araç tamirinin Ramazan ayına denk gelmesi. Kaportacı uyuyor, dösemeci uyuyor boyacı uyuyor : ))

füme araçtan güzel bir örnek daha

0911_4wdweb_71+2009_sema_show+land_rover_defender_110_camper.jpg

vallahi deneyecez bakalım:smiley:

konsolun parçaları da aldım 2004 görünüm için otokardan

valla parçalar yavaş yavaş toplanıyor
araç da boyadan çıksa süper olacak:D

veteran' Alıntı:
land_rover_defender_interior_23_01_05.jpg

alt havalandırma hariç böyle olacak kısmetse...
havalandırma kısmını da bulursam alırım gibime geliyor ya

neyse:smiley:

Aradığın havalandırma paneli Otokar servis'te var. ama aracında klima yoksa pek bir işine yaramaz.

veteran' Alıntı:
şu altta görülen amortisörün amacı nedir acaba bundaki?
Direksiyonu ve kutusunu darbelerden korumak ve direksiyonu yumşatmak amaçlıdır ön takımınızda herhangi bir sıkıntınız yoksa hidrolik direksiyon kadar olmasada rahatlama saglar(defenderlerin tamamında vardır ihaleden gelenlerde sökülmüş olabilir)

teşekkürler bilgilendirme için
ayrı bir konu açmıştık orada da yazdılar geçen hafta

aracın altına eğilip bakmak aklıma gelmedi hiç, bugün yarın kontrol ederim ben de:smiley:

teşekkürler

bu haftaiçi giriyor kısmetse
bgn gidip konuştum

bu ara o alttaki amortisörü de gördüm

sarısından istiyorum ben de
siyah olduğundan belli etmiyor kendını:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri