Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,372
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

veteran' Alıntı:
kolçak bunun aynısı mı peki?
valla ortalama bin tl gibi oluyor aslında bu tarz koltuklar,daha uyguna monza filan var çifti 500 tl civarı onlar da....

nerey tam yapılması lazım?
kendım yapacam çunku izolasyon işini...

aracımın 2 adet iç resmini ekleyim. kendin yapacaksan, benim bildiğim zeminin her yerini önce membran kaplayıp sonra üstüne thermaflex marka ürünle kaplıyorlar. ayrıca araç altına ziftleme yapılıyormuş ama tam nerelere bilmiyorum.

29483104ayg.jpg

29483104947.jpg

Etiketler

kolçak resmi için teşekkürler...
o zaman bundan almak lazım:smiley:

kaplama işi de arabanın bitsin boya işi
çekecem evın önune burada kendim yapmayı planlıyorum

konsolu kendim dağıttım kendım toplarım da elektrik işlerini yapamam:smiley:

onları yaptıracaz artık:D

Spacer bence güzel olur. Mutlaka yaptırın. Hem yüsekltme iile ortaya çıkan yol tutuş kaybını da bu şekilde telafi edebilirsiniz sanırım. Ayrıca görüntü olarak da çok hoş oluyor..

veteran' Alıntı:
bi araştırmam lazım nerde kim kaça satar gibilerinden:smiley:

Göktuğ ;

Aldığın jantlar için spacer'a gerek yok..Bugün en ucuzu 300 - 400 lira olan spacer'lardan takacağına daha lüzumlu parçalara yönlendirirsin paranı..Nacizane tavsiyem budur..Serkan Usta'ya bir sor bakalım ne diyecek spacer konusunda ;)

nordic1903' Alıntı:
Göktuğ ;

Aldığın jantlar için spacer'a gerek yok..Bugün en ucuzu 300 - 400 lira olan spacer'lardan takacağına daha lüzumlu parçalara yönlendirirsin paranı..Nacizane tavsiyem budur..Serkan Usta'ya bir sor bakalım ne diyecek spacer konusunda ;)
ya kesin kilit filan diyecek o bak görürsün:smiley:
bir yerde okumuştum, araç yükseltme de olduktan sonra yol kabiliyetını arttırmak için spacer gerekli diye ama... tabi işi daha çok bilenlere sormak lazım...

veteran' Alıntı:
ya kesin kilit filan diyecek o bak görürsün:smiley:
bir yerde okumuştum, araç yükseltme de olduktan sonra yol kabiliyetını arttırmak için spacer gerekli diye ama... tabi işi daha çok bilenlere sormak lazım...

Ah pardon..Sende yükseltme mi var ;D O kısmı atlamışım..Yükseltmen varsa gerekir zaten..Kilit falan hedeflerinle doğru orantılı bence..Çamura batmaya niyetin varsa ya da aracın sınırlarını zorlayanlardan olacaksan arkaya bi tane takılabilir..

öncelikle benim kendi sınırlarımı ve aracın sınırlarını öğrenmem lazım daha o kısmı var işin:smiley:

spacer işini net öğrenmem lazım... bir de bu jantlara spacer da takarsam, çirkin şekilde mi kalır dışarda onu da araştırmam lazım...

ama alacaklarım herhalde dün aldığım şnorkel + geri vites ve sis lambasıyla şuanlık son bulmuş gibi gözüküyor...

lastik + koltuk + vinç + spacer? şuanda ki 4 lü..

bir de aydınlatma kısmını xenonla çözmeye çalışacam...

veteran' Alıntı:
öncelikle benim kendi sınırlarımı ve aracın sınırlarını öğrenmem lazım daha o kısmı var işin:smiley:

spacer işini net öğrenmem lazım... bir de bu jantlara spacer da takarsam, çirkin şekilde mi kalır dışarda onu da araştırmam lazım...

ama alacaklarım herhalde dün aldığım şnorkel + geri vites ve sis lambasıyla şuanlık son bulmuş gibi gözüküyor...

lastik + koltuk + vinç + spacer? şuanda ki 4 lü..

bir de aydınlatma kısmını xenonla çözmeye çalışacam...

İngilteresi , Amerikası nacizane çok site karıştırdım çok fotoğraf inceledim..Bu jantları takanlarda spacer uygulayan görmedim ..Janta dikkat edersen ortasında kapağı yoktur..Spacer taktığında orası boş kalır mı ? Ya da çirkin görünür mi bakmak lazım..

Valla ben 30 Ağustosta benimkinin sınırlarını denemeye kalktım..Aracı bilmem ama benim öğreneceğim çok şey olduğunu farkettim :p

otobus mınıbus ve uçak hariç yerden bu kadar yuksekte araca binmedim hiç ben de...

demek ki aracı geliştiriğim kendımı kendımı de geliştirmem lazım:smiley:

hele çıksın jantları takarım da sonrasında bakarım.. evet göbek kısmı dikkatımı çekti benım de...

nordic1903' Alıntı:
Offf valla tam benim rengi seçmişsin..Ben de hazır boyanmışını almasaydım bu rengi düşünüyordum..SEMA fuarında bir Defender tanıtımı yapılmıştı..Bio Bonatti Project ..Bu onun rengi..

şu altta görülen amortisörün amacı nedir acaba bundaki?

Valla uzun zamandır dikkatimi çeken fakat sormaya ya da konu açmaya fırsat bulamadığım bi nesne o..Bizim Bu Defender'lar biraz fazla rahatsız ya..Belki onu bertaraf etmeye yönelik bir çalışma olabilir..Üstadlara sormak lazım..

bir de alıntı yapınca resimler çıkmıyor bunun çözümü nedir?

ona göre bir konu açsak ya cenk sen ya da ben şunun amacına yönelik?
nasıl bir fayda sağlıyor, gerekli mi, maliyetli mi, vs vs...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR