Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,321
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

füme yapmanıza sevindim. resimleri sabırsızlıkla bekliyorum .

Etiketler

ön panjur takımını aldım:
12824575_wr4.jpg

bir de jant aldım(resim cenkin konusundan alıntıdır.)

lastik almam lazım
vinç almam lazım
koltuk lazım
konsolun 2 3 parçasını almam lazım daha yeni durması açısından
şnorkeli yarın alacam

Şu panjurda benim de çok gözüm var ama pahalı meret :smiley: ona gelene kadar çok daha önemli ihtiyaçlarım var ..Hayırlı olsun..Lastik için bütçen ne kadar ? Vinç olarak ne düşünüyorsun ? Koltuk kısmı kolay ..Adapazarında bi yere koltuklarının iskeletini veriyorsun ..Sana orjinal halde geri veriyolar hem de canavar gibi..

nordic1903' Alıntı:
Şu panjurda benim de çok gözüm var ama pahalı meret :smiley: ona gelene kadar çok daha önemli ihtiyaçlarım var ..Hayırlı olsun..Lastik için bütçen ne kadar ? Vinç olarak ne düşünüyorsun ? Koltuk kısmı kolay ..Adapazarında bi yere koltuklarının iskeletini veriyorsun ..Sana orjinal halde geri veriyolar hem de canavar gibi..

cenk bunun koltuklar çok kötüydü ya... yani iskelet miskelet hak getire...
koltuk almam lasım bi araç için olanından ve onu kullanmam lazım...

valla evet panjur pahalıydı da... şimdi boya 0, komple dıştan 0 olacak, bari dedim almışken şu panjuru da alıym hani orjinalini de alsaydım, sonra yine bunu alacaktım:smiley: bir kere olsun tam olsun dedim...

valla lastik işi biraz sıkınıtlı, şöyle ki, bana kalsa total hepsini alsam şöyle 500 600 e mis olur:smiley:
ama sonra beni ya üzerse?
kendi arabamda da içim az olsa acımakla birlikte ucuz lastik yerine parasının hakkını veren lastik almyorum, o yüzden bunda da ne alma mgerekiyorsa, tavsiylere uyuop, alacam.. ama tabi 100-1500TL leri aşamam:smiley:

Hayırlı olsun aracınız.. Panjur gerçekten çok yakışıklıymış. Çok yakışacaktır aracınıza.. Uygulamalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum..

veteran' Alıntı:
valla lastik işi biraz sıkınıtlı, şöyle ki, bana kalsa total hepsini alsam şöyle 500 600 e mis olur:smiley:
ama sonra beni ya üzerse?
kendi arabamda da içim az olsa acımakla birlikte ucuz lastik yerine parasının hakkını veren lastik almyorum, o yüzden bunda da ne alma mgerekiyorsa, tavsiylere uyuop, alacam.. ama tabi 100-1500TL leri aşamam:smiley:

Benim gözüm şu koltuklarda ama :smiley:

http://www.neneoverland.biz/land-rover-rally-seat-g4-4064-0.html

Valla ben Cooper STT aldım..Senin limitlerin içinde bi paraya alabilirsin..Ama bulursan Bridgestone Dueler MT de olur..Ona da fena demiyorlar hem de daha ucuz..

nordic1903' Alıntı:
Benim gözüm şu koltuklarda ama :smiley:

http://www.neneoverland.biz/land-rover-rally-seat-g4-4064-0.html

Valla ben Cooper STT aldım..Senin limitlerin içinde bi paraya alabilirsin..Ama bulursan Bridgestone Dueler MT de olur..Ona da fena demiyorlar hem de daha ucuz..

valla bakiym cenk onlar
koltuklar güzelmiş ya:smiley:
bu fiyat civarı sparco da var bu tarz, sırt ayarlı, kalanır...

otokar snorkel i de aldık bakalım lastşik ve koltu kkaldı:smiley:

Hadi bakalım hayırlı olsun ..Yavaş yavaş ortaya çıkıyor senin tosuncuk ;D ;D Bayramdan sonra benim de işim var Serkan Ustada..Umarım karşılaşırız..Bol bol muhabbet ederiz..

veteran' Alıntı:
valla bakiym cenk onlar
koltuklar güzelmiş ya:smiley:
bu fiyat civarı sparco da var bu tarz, sırt ayarlı, kalanır...

otokar snorkel i de aldık bakalım lastşik ve koltu kkaldı:smiley:

sordum zaten son şnorkeli sana satmışlar :smiley: almak isteyenler bekliyecek biraz desene :smiley:

veteran' Alıntı:
evet valla dün ayırttım son dediler
dedim yarın gelip alacam:smiley:

getiriyolar bildiğim istedikten sonra parçayı hemen...

öyle öyle işin şakası. haftaya istersem yine geliyormuş. iyi masraf ediyorsun aracına. merakla bekliyoruz. koltuklardaki sportiflik isteğine bende katııyorum aslında. bakalım ilerde :smiley:

38395_415635803873_618723873_4389202_3359732_n.jpg

38395_415635798873_618723873_4389201_1438958_n.jpg

nordic1903' Alıntı:
Hadi bakalım hayırlı olsun ..Yavaş yavaş ortaya çıkıyor senin tosuncuk ;D ;D Bayramdan sonra benim de işim var Serkan Ustada..Umarım karşılaşırız..Bol bol muhabbet ederiz..
cenk bayramdan sonra bende daha sık giderim artık boyacıya filan da...
haberleşiriz de olmadı öyle de gideriz... bana gün önemli değil ha salı ha çarş ha perş ha cuma... yani araç nasıl olsa günlerce boyada duracak:smiley:
gelirim muhabbete..

bora1071' Alıntı:
öyle öyle işin şakası. haftaya istersem yine geliyormuş. iyi masraf ediyorsun aracına. merakla bekliyoruz. koltuklardaki sportiflik isteğine bende katııyorum aslında. bakalım ilerde :smiley:
teşekkür ederim
işte bu tarz koltuk ve direksyon aslında olmalı ya...
kanıma giriyorsun bora:smiley:

direksiyon hidrolikse o tip direksiyon olayı kolay. oradaki kolçaktan benim araçta var ilk sahibi almış britpart marka. koltuklar bu markada tuzlu olabilir ;D yalnız ne yap ne et bence şanzıman ısısı için yalıtım(izolasyon) yaptırmayı unutma.

kolçak bunun aynısı mı peki?
valla ortalama bin tl gibi oluyor aslında bu tarz koltuklar,daha uyguna monza filan var çifti 500 tl civarı onlar da....

nerey tam yapılması lazım?
kendım yapacam çunku izolasyon işini...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR