nordic1903' Alıntı:Şu panjurda benim de çok gözüm var ama pahalı meret ona gelene kadar çok daha önemli ihtiyaçlarım var ..Hayırlı olsun..Lastik için bütçen ne kadar ? Vinç olarak ne düşünüyorsun ? Koltuk kısmı kolay ..Adapazarında bi yere koltuklarının iskeletini veriyorsun ..Sana orjinal halde geri veriyolar hem de canavar gibi..
tahaozak' Alıntı:füme yapmanıza sevindim. resimleri sabırsızlıkla bekliyorum .
d.berkay' Alıntı:Hayırlı olsun aracınız.. Panjur gerçekten çok yakışıklıymış. Çok yakışacaktır aracınıza.. Uygulamalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum..
veteran' Alıntı:valla lastik işi biraz sıkınıtlı, şöyle ki, bana kalsa total hepsini alsam şöyle 500 600 e mis olur
ama sonra beni ya üzerse?
kendi arabamda da içim az olsa acımakla birlikte ucuz lastik yerine parasının hakkını veren lastik almyorum, o yüzden bunda da ne alma mgerekiyorsa, tavsiylere uyuop, alacam.. ama tabi 100-1500TL leri aşamam
nordic1903' Alıntı:Benim gözüm şu koltuklarda ama
http://www.neneoverland.biz/land-rover-rally-seat-g4-4064-0.html
Valla ben Cooper STT aldım..Senin limitlerin içinde bi paraya alabilirsin..Ama bulursan Bridgestone Dueler MT de olur..Ona da fena demiyorlar hem de daha ucuz..
veteran' Alıntı:valla bakiym cenk onlar
koltuklar güzelmiş ya
bu fiyat civarı sparco da var bu tarz, sırt ayarlı, kalanır...
otokar snorkel i de aldık bakalım lastşik ve koltu kkaldı
veteran' Alıntı:evet valla dün ayırttım son dediler
dedim yarın gelip alacam
getiriyolar bildiğim istedikten sonra parçayı hemen...
cenk bayramdan sonra bende daha sık giderim artık boyacıya filan da...nordic1903' Alıntı:Hadi bakalım hayırlı olsun ..Yavaş yavaş ortaya çıkıyor senin tosuncuk ;D ;D Bayramdan sonra benim de işim var Serkan Ustada..Umarım karşılaşırız..Bol bol muhabbet ederiz..
teşekkür ederimbora1071' Alıntı:öyle öyle işin şakası. haftaya istersem yine geliyormuş. iyi masraf ediyorsun aracına. merakla bekliyoruz. koltuklardaki sportiflik isteğine bende katııyorum aslında. bakalım ilerde