Britpart Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,563
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Britpart Vinç

Merhabalar

Mıtsubıshı L 200 4X4 kullanıcısıyım . Kırklarelinde ikamet etmekteyim , aracıma vinç taktırmak istiyorum .Vinci Huma Otodan almak istiyorum . Nerede ve nasıl taktırabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum . Tampon yaptırmama gerek olucak mı ?

Saygılar.

Etiketler

BURAK BAYRAKTAROĞLU' Alıntı:
Merhabalar

Mıtsubıshı L 200 4X4 kullanıcısıyım . Kırklarelinde ikamet etmekteyim , aracıma vinç taktırmak istiyorum .Vinci Huma Otodan almak istiyorum . Nerede ve nasıl taktırabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum . Tampon yaptırmama gerek olucak mı ?

Saygılar.

aracınıza tanpon yaptırmadanda vinc taktıra bilirsiniz huma oto dan vinc alırken gezen bilir üyesi oldugunuzu belirtin gerekli indirimi yaparlar koray bey

BURAK BAYRAKTAROĞLU' Alıntı:
Çok teşekkür ederim . Nerede taktırabileceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz.

montaj konusunda yardımcı ola bilirim bayramdan sonra arayın beni

merhabalar ismim Mert bende Britpart winç almayı düşünüyorum
-9500 serisi 4200 kg lik winç için 1300 tl gibi bir fiyat aldım , sizde kaç kg kapasiteli olan var ? kullanımı kolaymı , birde açıktamı duruyor tamponun altındamı ?
bir de montajını direk yaptırdınızmı yoksa ayrı bir tampon da mı aldınız teşekkürler

2.mahmut' Alıntı:
merhabalar ismim Mert bende Britpart winç almayı düşünüyorum
-9500 serisi 4200 kg lik winç için 1300 tl gibi bir fiyat aldım , sizde kaç kg kapasiteli olan var ? kullanımı kolaymı , birde açıktamı duruyor tamponun altındamı ?
bir de montajını direk yaptırdınızmı yoksa ayrı bir tampon da mı aldınız teşekkürler

Merhaba, bu vincin (DB9500I) Huma Oto'da liste fiyatı 1166.34 tl (kdv dahil ), gezenbilir üyelerine özel %15 iskonto uygulanınca 990.00 tl (yine kdv dahil), beklentilerin üzerinde talep oluşunca şu an stokta hiç kalmadı, 10-15 güne kadar gelecek, bilginize.

kokteknik' Alıntı:
birtpart DB9000 bozuldu ne yapmalıyım :(
servis garanti ve yedek parça konusunda bilgi verirmisiniz

vinclerin bozulma durumunda özellikle cin meşeli vinclerde kendi imkanlarımızla yaptıra bili yoruz ne satan firmalar nede ithalatcıları bu vincler için yedek parca getirmi yorlar vinc gibi ürünlerin zaten garantiside bir yıl sanırım

reis28' Alıntı:
vinclerin bozulma durumunda özellikle cin meşeli vinclerde kendi imkanlarımızla yaptıra bili yoruz ne satan firmalar nede ithalatcıları bu vincler için yedek parca getirmi yorlar vinc gibi ürünlerin zaten garantiside bir yıl sanırım

Bizim stoklarımızda tüm vinç çeşitlerimiz için gerekli olabilecek yedek parça var. Bunu da kısa sürede çözeceğimizi düşünüyorum.

Adnan Çetinel' Alıntı:
Geçmiş olsun, sorunu/problemi biraz açar mısınız ltf.
ilginze teşekkürler
endüvi yada kömürlerinde bir problem var elektrik kutusu sağlam görünüyor
aksam motoruda acıyım bakıyım endüvi yada kollektör de problem varsa size döneceğim
bu arada ürün garantili hiç dokunmayın derseniz olduğu gibi sökeyim halatı çıkardım zaten göndereyim .siz bakın
selamlar

kokteknik' Alıntı:
ilginze teşekkürler
endüvi yada kömürlerinde bir problem var elektrik kutusu sağlam görünüyor
aksam motoruda acıyım bakıyım endüvi yada kollektör de problem varsa size döneceğim
bu arada ürün garantili hiç dokunmayın derseniz olduğu gibi sökeyim halatı çıkardım zaten göndereyim .siz bakın
selamlar

İmalat ve montaj hatalarına karşı garanti var tabii, böyle bir durum varsa gönderin ltf, mail adresinizi yazar mısınız, burayı daha fazla işgal etmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri