Britpart Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,561
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Britpart Vinç

bende söyleyecektim aslında Bülent beye, ben ilk fiyat sorduğumda aynı rakamı söylediler, Gezenbilir üyesi olduğumu söyleyince fiyat 735 oldu. Belirtmekte yarar görüyorum. Selamlar

bülent bey slm size bir kac sorum olacak vinci kulandınız sanırım ekstrem zorladınızmı performansı nasıl halat sarma hızı motorun ısınma durumu gibi durumları sisce nasıl LR 110 agır bir arac aracı dört teker camura gömüp tam halat boyu cekme yaptırdınızmı ben bunları ögrenbmek istiyorum

kokteknik' Alıntı:
usta dediklerinin çoğunu yapmadık ama halat sarma gayet iyi iyi diğerleri için uygun fırsat ve ortam bulamadık

ilk fırsata deneyimlerinizi paylaşırsanız vinc alma aşamasında olan arkadaşlara ön fikir olur

MK51' Alıntı:
Kendisi de, fiyatı da çok güzel... Taktıktan sonra, test neticelerini verirseniz seviniriz.
vinç bugun test edildi 20 mt kadar toprak atılmıştı üzerine çıktım yavaş yavaş araç gömüldü 6 metre toprak tan çekerek çıkardım ön tanponunu önüne topragı biriktirerek ve akşam karanlığı alışkanlık el frenini çekip inmişim lastilkerde çekme yönünün tam tersine dönüktü herşey vincin aleyhine idi araçtan 50 metre halatın tamamı açarak yetiştirdim en yakın ağaca 5-6 dakika çekti sanki biraz yavaş çalışıyordu gibime o an için ama ısınma felan yoktu sonradan düşündüm el freni çekik lastikler diger yönde toprak biriktirerek çekti gayet iyiydi vinç fakat kumanda çalışmıyor sinir oldum ama kumanda soketine metal para dokundurak çektirdim bu vinçi alabilirsiiz tavsiye ederim :smiley: ama mutlaka pazarlık ederek alın herkese aynı fiyat politikası yok satıcı firmanın :(
selamlar

reis28' Alıntı:
bülent bey Selam size bir kac sorum olacak vinci kulandınız sanırım ekstrem zorladınızmı performansı nasıl halat sarma hızı motorun ısınma durumu gibi durumları sisce nasıl LR 110 agır bir arac aracı dört teker camura gömüp tam halat boyu cekme yaptırdınızmı ben bunları ögrenbmek istiyorum
sanırım bütün sorularınızın cevabını yazdım üstte
selamlar

britpart vinclerin tüm serilerini bende denedim ilk denedigimiz model 9000 LB lik olanıydı tam halat boyu 29 M full kapasite calıştırdık iki tonluk aracı kuma tam gömülmüş şekilde cektik vincin sarma hızı t maX vinclere göre düşük fakat boştada tam yükteykende aynı istikrarla sarma yapıyor motor ve role aksamına hiç yük bindirmedigi için güvenli ve stabil calışıyor t max motor devri yüksek boşta hızlı sarıyor yük altında motor devri düşü yor buda t max vinclerdeki sık sık role yakma sorununa neden oluyor yakında 6000 ve 9500 lük modellerinide test edicem

selamlar eyüp ben
duke vince pazarlık ettim 700$ dediler (9000lik).kullanışlımıdır,tavsiye edermisiniz yoksa Britpart Vinç 'i mi alsam.

egecili' Alıntı:
selamlar eyüp ben
duke vince pazarlık ettim 700$ dediler (9000lik).kullanışlımıdır,tavsiye edermisiniz yoksa Britpart Vinç 'i mi alsam.
açıkcası hiç kullanmadığımız ve adını duymadığımız bir vinc warn t-max ve britpart ı tavsiye ederim hoşunuza gittisiye alın sizin deneyimleriniz biz öğrenelim
selamlar

duke_9000i (Small).jpg

Dıştan bakınca genel olarak muntazam görünüyor, malzemeler de kaliteli gibi, denemek lazım, ama britpart ın yorumları iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri