assuva' Alıntı:Bülent bey aldığınız vincin şu an ki fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba?
rica ederim zevkti.ada28' Alıntı:Bu arada tanpon yapımında göstermiş olduğu yardımlaran dolayı Bülent beye çok teşekkür ederim
Galip bey teşekkür ederim ben de bugün Koray beyle iletişime geçtim dediğiniz gibi, Gezenbilir indirimiyle 735 e bayram sonrası siparişini veriyorum. Tekrar teşekkürlerada28' Alıntı:Selam ben huma oto dan vinç i fiatı düşmüş 735 tl ye aldım huma oto dan koray bey ile irtibat kurabilirsiniz
assuva' Alıntı:Galip bey teşekkür ederim ben de bugün Koray beyle iletişime geçtim dediğiniz gibi, Gezenbilir indirimiyle 735 e bayram sonrası siparişini veriyorum. Tekrar teşekkürler
kokteknik' Alıntı:demek ki huma oto nun da sabit fiyat politikası yokmuş
dolar yada Euro çok fazla artıp eksilmedi bana 880 tl sattılar size 735 tl arada var 145tl % 20 fiyatı mı düştü bu vinç in kafalarına göre fiyat veriyorlar demekki![]()
hayır galip beye sordum ayrıca sterlinin tcmb.gov.tr deki arşiv fiyatlarına baktım. 2.45-2.50 arasında seyretmişhyavuz2000' Alıntı:O fiyat Sanırım %18 KDV eklenmemiş hali olması lazım.