Britpart Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,561
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Britpart Vinç

Bülent bey aldığınız vincin şu an ki fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba?

Etiketler

o zaman Galip beyden yanıt bekleyeceğiz sanırım, teşekkürler

Selam ben huma oto dan vinç i fiatı düşmüş 735 tl ye aldım huma oto dan koray bey ile irtibat kurabilirsiniz

Bu arada tanpon yapımında göstermiş olduğu yardımlaran dolayı Bülent beye çok teşekkür ederim

ada28' Alıntı:
Bu arada tanpon yapımında göstermiş olduğu yardımlaran dolayı Bülent beye çok teşekkür ederim
rica ederim zevkti.
hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın resimlerini çekip buraya koyarsanız bir bakalım :smiley: ne kadar çok güzel yakıştığına :smiley:

tüm gezenbilircilere özellikle defendercilere her zaman zevkle yaparım

ada28' Alıntı:
Selam ben huma oto dan vinç i fiatı düşmüş 735 tl ye aldım huma oto dan koray bey ile irtibat kurabilirsiniz
Galip bey teşekkür ederim ben de bugün Koray beyle iletişime geçtim dediğiniz gibi, Gezenbilir indirimiyle 735 e bayram sonrası siparişini veriyorum. Tekrar teşekkürler

assuva' Alıntı:
Galip bey teşekkür ederim ben de bugün Koray beyle iletişime geçtim dediğiniz gibi, Gezenbilir indirimiyle 735 e bayram sonrası siparişini veriyorum. Tekrar teşekkürler

demek ki huma oto nun da sabit fiyat politikası yokmuş
dolar yada Euro çok fazla artıp eksilmedi bana 880 tl sattılar size 735 tl arada var 145tl % 20 fiyatı mı düştü bu vinç in kafalarına göre fiyat veriyorlar demekki :(

teessüf ediyorum huma oto ya koray beye herkese farklı fiyat ben defendere harcanan paraya hiç bir zaman acımadım bu tür bi tutum beni üzdü

kokteknik' Alıntı:
demek ki huma oto nun da sabit fiyat politikası yokmuş
dolar yada Euro çok fazla artıp eksilmedi bana 880 tl sattılar size 735 tl arada var 145tl % 20 fiyatı mı düştü bu vinç in kafalarına göre fiyat veriyorlar demekki :(

O fiyat Sanırım %18 KDV eklenmemiş hali olması lazım.

hyavuz2000' Alıntı:
O fiyat Sanırım %18 KDV eklenmemiş hali olması lazım.
hayır galip beye sordum ayrıca sterlinin tcmb.gov.tr deki arşiv fiyatlarına baktım. 2.45-2.50 arasında seyretmiş
kdv dahil 735 tl birde clinomete almış 40 tl ye
pazarlık etmeyip karşınızdaki firmaya güverinseniz 145 tl daha pahalı alıyorsunuz :(

:

gezenbilirin sponsor firması buyursun açıklasınlar ben kimseyi itham etmiyorum
almasaydın kardeşim zorlamı sattık diyorlasa ayrı konu :(

Bülent bey 880 tl gezenbilir indirimi uygulanmış hali mi? Gezenbilirden olduğunuzu hatırlattınız mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri