Britpart Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,555
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Britpart Vinç

Adnan Çetinel' Alıntı:
Mustafa Arslan sen misin?
ne bileyim ben, senin nickini mi aklımda tutacağım, kusura bakma unutmuşum walla.
ben savaş mavaş yapmıyorum, kolay kolay yapmamda, sen buraya 1 yazmışsın ama 41 kere istedin, ben de vermedim, vermeyeceğimde, hayatımda kimseye haraç vermedim, sana da vermeyeceğim, kusura bakma.

daha önce yazdım ama okumamış olanlar yanlış anlamasın diye tekrarlamam gerek malesef, biz vinci Antalya'ya gönderdik, orada kendisi Ahmet Usta ile teslim aldı, kontrol etti, Ahmet Usta kontrol etti, hatta ambalajını açıp araca monte etti, Ahmet Usta; kesinlikle sıfır vinç monte ettim, Mustafa neden böyle konuşuyor anlamıyorum diyor. Neyse, birkaç gün sora arayıp bu vinci iade etmek istiyoruz dediler, biz kullanmadıysanız tabii ki olabilir dedik, onlar kullanmadık ama bu zaten kullanılmış o yüzden parasını geri gönderin dediler, biz her ürünü göndermeden kontrol ederiz, bunu da kontrol etmişiz, daha sonra Ahmet Usta ile görüştük, Ahmet Usta ben sıfır vinç monte ettim dedi, biz bu durumda kusura bakmayın para iadesi yapamayız dedik. Onlar ise geri almazsak Gezenbilir vs bizi rezil edeceklerini bu yüzden hemen iade almamızı istediler, biz kusura bakmayın ama sırf bu yüzden haksız yere işlem yapamayız dedik, olayın özeti budur.
Başınızı ağrıttıysam çok özür.

Adnan Çetinel' Alıntı:
daha önce yazdım ama okumamış olanlar yanlış anlamasın diye tekrarlamam gerek malesef, biz vinci Antalya'ya gönderdik, orada kendisi Ahmet Usta ile teslim aldı, kontrol etti, Ahmet Usta kontrol etti, hatta ambalajını açıp araca monte etti, Ahmet Usta; kesinlikle sıfır vinç monte ettim, Mustafa neden böyle konuşuyor anlamıyorum diyor. Neyse, birkaç gün sora arayıp bu vinci iade etmek istiyoruz dediler, biz kullanmadıysanız tabii ki olabilir dedik, onlar kullanmadık ama bu zaten kullanılmış o yüzden parasını geri gönderin dediler, biz her ürünü göndermeden kontrol ederiz, bunu da kontrol etmişiz, daha sonra Ahmet Usta ile görüştük, Ahmet Usta ben sıfır vinç monte ettim dedi, biz bu durumda kusura bakmayın para iadesi yapamayız dedik. Onlar ise geri almazsak Gezenbilir vs bizi rezil edeceklerini bu yüzden hemen iade almamızı istediler, biz kusura bakmayın ama sırf bu yüzden haksız yere işlem yapamayız dedik, olayın özeti budur.
Başınızı ağrıttıysam çok özür.

yazmayı atladım, bu arada konu vinç geldi bize, baktık vinç halatı yanlış kullanım yüzünden geri katlatılmış ve üst üste sardırıldığından etrafına zarar vermiş, geldiği gün çekilen fotoları var, isteyene gönderebilirim, biz bu durumda ücret iade edemeyeceğimizi söyleyince aşırı bir baskı altına alındık, her işi bıraktık vincin sahibiyim diye arada bir arayan farklı kişillere (size en az 5 isim sayarım) olayı anlattık, hep tehdit edildik, ama haklı kararımızdan taviz vermedik.
Çok sahibi olduğu için vazgeçmem58'i ben o arkadaşlarından biri sandım, kusura bakmasın.

Bu vinç meselesini facebooktan da takip ettim arada. Bence yapılması gereken direk tüketici haklarına şikayet etmekti. Teknik olarak rapor alıp, kusurlu malın ilgili kurumca belgelenseydi daha şık olurdu. Adnan bey de gerçekten sakin insanmış. Bu işin ticaretini yapan birisi olarak ciddi bir grubu karşısına alması da çok mantıklı değil. Ben firma sahibi olsam alırdım vinçi revizyon ederdim. 1400 değil de 1000 liradan satardım. 400 lira zarar edip koca Sivas camiasını üzmezdim. Tabi kendi fikrim..

Bülent Kök olayı ise şöyle gelişti, kendisine bir adet Britpart 9000 vinç sattık, bir kaç ay sonra bizi aradı ve vincin motorunun suya girince yandığını söyledi, biz vinç motoru su yüzünden yanmaz, siz onu uzun sürekli yük altında tutmuşsunuzdur dedik, hatta marş motoru, alternatör de sudan etkilenmez, bu 220V veya 380v elektrik motoru gibi değildir dedik, neyse üzülmesin diye vinç motorunu yarı parasını alarak yeni motor gönderdik, onu da yaktı, sonra sardırdı onu da yaktı, Vinç motorunu su etkilemez o ayrı, binlerce sattık, satmaya devam ediyoruz, Britpart vinç motoru başka yakan var mı o da ayrı, bilmiyorum yanlış hatırlamıyorsak başkasına vinç motoru biz satmadık.
Ama Bülent Kök de bunu sitede yazacağını, o yüzden ücretsiz motor vermemiz gerektiğini söyledi, ona da başka taviz vermedik.

jeep' Alıntı:
Bu vinç meselesini facebooktan da takip ettim arada. Bence yapılması gereken direk tüketici haklarına şikayet etmekti. Teknik olarak rapor alıp, kusurlu malın ilgili kurumca belgelenseydi daha şık olurdu. Adnan bey de gerçekten sakin insanmış. Bu işin ticaretini yapan birisi olarak ciddi bir grubu karşısına alması da çok mantıklı değil. Ben firma sahibi olsam alırdım vinçi revizyon ederdim. 1400 değil de 1000 liradan satardım. 400 lira zarar edip koca Sivas camiasını üzmezdim. Tabi kendi fikrim..

Göktuğ Bey, çok doğru söylüyorsunuz ama yaklaşım çok farklı, bana bunu vermezsen seni internette rezil ederim deyince elinden ne geliyorsa yap diyorsun.

jeep' Alıntı:

Göktuğ Bey, zaten tüketici hakları eskisi gibi değil, hep tüketici lehine karar çıkar, ama haklı olmak gerek, burada yanlış (kibarcası) beyan var, sanırım o yüzden buraya yazmayı tercih ediyorlar.

adnan bey lütfen olayları saptırmayın ben hiçbie şekilde vinç motoru nu BEDELSİZ ÜCRETSİZ talep etmedim lütfen yanlış hatırlıyor olabilirsiniz 150 tl dedin gönderdim yaptınız garantiyedie girmez yarısını alıyım 150 tl gönderdim ayrıca hiç bir şekilde seni rezil ederim demedim sen ben face konu açınca bunu bu şekilde algıladın sanırım lütfen yanlış şeyler yazmayın
ayrıca sizden aldığım ne varsa problemli birazda kendinize bakın
artık birşey yazmayacağım lütfen bana cevap hakkı doğurmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri