Britpart Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,560
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Britpart Vinç

ben suzuki jimny de 6000 liğini kullanıyorum, gayet memlunum. ancak hız istiyorsanız t-max derim. mekanik de sorun istemiyorsanız (boşaltma kolu özellikle) britpart derim. t-max in yanlış hatırlamıyorsam zamanında 9500 diye bir modeli vardı eğer 2. bir vinç gereği duyarsam britpartı arkaya takıp öne t-max 9500 modelini bulabilirsem takıcam bulamazsam hızlı bir britpart yada tmax arayışlarına gireceğim.

Etiketler

Sn Bahaddin Çelik, gezenbilir indirimi %15 dir, biz taksitli satamıyoruz ama sahibinden sitesinden taksitli satın alabilirsiniz, indirim kalmıyor bu durumda tabii.
Daha detaylı bilgi için 0212 286 43 37 den Koray Bey ile görüşebilirsiniz.
Geç cevap için özür, epeydir siteye vakit ayıramıyordum, bundan sonra daha çabuk olmaya çalışacağım.
Selamlar
Adnan

bettino' Alıntı:
Sn. Adnan Çetinel beyin , dikkatlerine.
Adim Bahaddin Çelik (bettino), 93 model V8 5.2 Grand Wagoneer aracım için - Pritpart DB 12000I 12 volt vinç almak istiyorum. Gezen bilir indirimi ile birlikte vinç fiyatı ne olur ve ödeme nasıldır , kartla vade ne olur ?
İlginize teşekür ederim.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)
İrtibat için cep tel. : 0542 374 78 10

kptn48' Alıntı:
selamlar adnan bey ben sizden daha önce yani 2 sene oldu t max 9000 almıştım memnunum vinçden 2 sene kullandın hiç tık yok tabiki arabamı sattım yeni vinç almak istiyorum tabi arabada alacam en yakın zamanad 4x4 toyota hilux düsünüyourm bu brithpart vinçi 885 tl yazıyo gezenbilire %15 iskonto var demi bu fiyatta bilginize ben muğla datçadan sinan iyi çalışmalar

Sn Sinan Bora, kdv dahil liste fiyatı 885.00 tl olan bir ürünün gezenbilir üyelerine özel fiyatı %15 indirimden sonra 752.25 tl oluyor.
Selamlar
Adnan

sn adnan bey bilgi için çok teşekkürler pazartesi günü vinci aldım koray beyden daha bağlatamadım inşallah vincden memnun kalırım iyi calısmalar

işte gerçek vinç işte kalite her yerinden belli oluyor mustafa arkadaşımıza ve erhan arkadaşımıza birer tane WARN 12000 lik vinç aldık mükemmel görünüyorlar bu pazar denemesini yapacaz hayırlı olsun diyoruz herkese tavsiye ediyorum benim britpart da bozuldu zaten benve ömer de birer tane alıyoruz bu hafta arkadaşlar sakın ola ucuzuna kaçmayın bundan sonra SİVAS OFF-road olarak WARN kalitesi yaşıyacagız
ayrıca hiç tanımadığımız halde müşteri memnuniyetine önem veren Şahin Hırdavata teşekkürler

18062011028.jpg

18062011029.jpg

18062011030.jpg

18062011031.jpg

18062011032.jpg

işte gerçek vinç işte kalite her yerinden belli oluyor mustafa arkadaşımıza ve erhan arkadaşımıza birer tane WARN 12000 lik vinç aldık mükemmel görünüyorlar bu pazar denemesini yapacaz hayırlı olsun diyoruz herkese tavsiye ediyorum benim britpart da bozuldu zaten benve ömer de birer tane alıyoruz bu hafta arkadaşlar sakın ola ucuzuna kaçmayın bundan sonra SİVAS OFF-road olarak WARN kalitesi yaşıyacagız
ayrıca hiç tanımadığımız halde müşteri memnuniyetine önem veren Şahin Hırdavata teşekkürler

18062011028.jpg

18062011029.jpg

18062011030.jpg

18062011031.jpg

18062011032.jpg

doğru tercih doğru firma müşteri menmun kulanıcı menmun müşteri menmuniyeti varsa huzur var arkadaşlar...

Adnan Çetinel' Alıntı:
Beyler, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
saolsın sanada WARN tavsiye ederiz
bozulan vinçleri satmayı bırak artık dünyanın en güzel arabasını (LAND ROVER) ve yedek parçalarını satıyorsun ama vinçe gelince en kötülerini satıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri