Britpart Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,555
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Britpart Vinç

alın kaynakları yapıp soğumasını bekledik işin kötü tarafı soğuduktan sonra tampon biraz yamuldu sonra tekrar tavlayıp düzelttik

05082009500 (Small).jpg

05082009501 (Small).jpg

Etiketler

en son tamponu ben flap diskle tüm yüzeyi taşladım macundan önce son haline getirdim bu arada taşlayınca tampon ışıl ışıl yandı aklımdam dedim ki verniği sil bu şekliyle tak :smiley:

08082009502 (Small).jpg

08082009506 (Small).jpg

bu işin yapımında gökçeler makinaya ve sahibi ahmet gökçeler teşekkür ediyorum iyi iş çıkardılar orjinal arb tampon yaptılar valla

Vinç iniz hayırlı olsun. Çok güzel duruyor.
Tampon yapım anlamtımınız da çok faydalı ve güzel olmuş. Tekeşkkürler.

Yalnız en son aşamada belki Elektrostatik boya da düşünülebilirdi. 20-40 YTL gibi ek maliyet getirirdi sanırım ama
ticari olarak da düşünüp üretim yapmayı düşünürseniz bu seçeneğide göz ardı etmeyin derim.

Tekrar hayırlı olsun. Saygılar. HakanY.

kardeşim sen ne yaptın ya ağzımın suları hala akıyor bende isterim böyle bişe kaça maletin tamponu bilgi verirsen sevinirim. tekrar hayırlı olsu çok güzel olmuş

maliyeti açıklıyorum
britpart vinç 880.00
tampon metalleri ve kesimi 50.00
proje kaynak işçilik 200.00
boya astar 28.00

toplam 1158.00 tl kdv dahil

isteyen olursa yaptırır gönderirim sadece tampon maliyeti 250.00tl KDV dahil nakliye hariç

eyvallah kardeşim süper fiyat süper işçilik sen yaptırırsın ben sivasa gelirim takarız bütçe genel müdürlüğünden hakediş çıksın hemen haber vereceğim :smiley:)

ata036' Alıntı:
eyvallah kardeşim süper fiyat süper işçilik sen yaptırırsın ben sivasa gelirim takarız bütçe genel müdürlüğünden hakediş çıksın hemen haber vereceğim :smiley:)
ne zaman isterse dostum birkaç gün önceden söyle hazırlatıyım

Bülent çok güzel olmuş tampon fakat keşke vinç sepetini 5-10 cm yukarı alsaydın, yaklaşma açın çok bozulacak.

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri