Ynt: Bologna - Floransa - Parma - Bergamo - Lecco (31 Ekim - 07 Kasım 2013)
Güzel gezi güzel fotoğraflar tebrikler...
Size italya hakkında birşeyler sormak istiyorum. Zaman ayırabilirseniz müteşekkir olurum.
Bende pegasus kampanyasında Haziran ortasına birkaç farklı noktaya rezervasyon yapıp fiyat sabitledim. 3 güne kadar karar vermem gerekiyor. Kararsızlığım birkaç farklı alternatife yolaçıyor.
1. alternatif : 3 gece romada konaklama oradan trenle floransa 2 gece floransa konaklama (günübirlik pisa), romadan ankara..
2. alternatif : 3 gece roma , 2 gece floransa uçakla Barselona 2 gece Barselona ve ankara
3. alternatif : 3 gece roma, 2 gece floransa, 1 gece Venedik, trenle roma ve ankara
eşim ve 2 çocuğum (biri 2 yaşında) ile seyahat edeceğimizden 1 alternatife daha yakınız. Ama hazır gitmişken Barselona da aradan çıksın istiyorum.. Venedik ise yorucu olacağını düşündüğümden beni korkutuyor. siz ne önerirsiniz. İtalya da terenle ulaşım nasıl. incelediğim sitelerde yolculuklarda tgv trenlerinde yanyana koltuk 1. sınıf gitmessen olamayabiliyormuş deniliyor doğrumudur. floransa Barselona arasını vueling diye bir havayolund bilet buldum nasıl olduğu konusunda bilginiz varmıdır.
romadaki otelden hiç çıkmayıp florensayı günübirlik gezsek çok şey kaçırırmıyız.
selamlar feridun