Hayır Önede arkayada takıyoruz kilidioky' Alıntı:Difransiyel kilitte ön kilit de varmı? sadece arka kilit değilmi??
Sağolasın Amca daha iyileri senin olsun.En yakın kamp Maraşta sanırım orda iyice test ederizbyseyyah' Alıntı:Tamer amca, güle güle bin, çok güzel olmuş maşallah, Güründe tam göremedik karanlıkta, bir daha ki sefere inşallah...
cetay' Alıntı:Sağolasın Amca daha iyileri senin olsun.En yakın kamp Maraşta sanırım orda iyice test ederiz
Mesleğim gereği metalle çok haşır neşir oluyorum.O koruma demiri 3mm et kalınlığında 51mm çapında yüksek karbon oranlı zste 420 normunda olan çelik borudan mamuldür ayrıca aracın şasesine 10mm kalınlıkta soğuk çekme st 42 malzemeyle m12 8.8 civatayla bağlanmıştır.Kaynak olarak bu malzemelere uygun kaynak teli ve karışım gaz kullanılmıştır,kaynak bölgelerinde istenilmeyen sertliğin önüne geçilmiştir buda darbe anında kaynak bölgelerinde kopmaları önleyecektir.Boru mandrenli büküm tekniği ile cnc boru bükme makinasında bükülmüş ve borunun büküm noktalarındaki et kalınlıkları muhafaza edilmiştir.Sonuç olarak o koruma barı tamamen hesaplanarak amacına hizmet etmek üzere üretilmiştir.Çeki noktasına ulaşılamaması durumunda aracı çekmek hatta aracın önünü kaldırmak için bile güvenle kullanılabilir.İşinde mükemmelliyetlik hastalığı olan biri olarak benim kötü bir şeyi yapmam veya kötü olanı alıpta kullanmam ihtimal dışıdırs.forester' Alıntı:öncelikle hayırlı olsun çok güzel olmuş yalnız ön tampon koruma demiri sanki çok çabuk eğilip tampona zarar verebilecek gibi duruyor , korumaktan ziyade ?
Estağfurullah Mustafa elimizden geleni aklımızın yettiğini yapmaya çalışıyoruz.Bu arada sen kayıplardasın seni yok yazıyorum haberin olsuntakomistik' Alıntı:tamer bey ben seni tanırım sen boşa konuşmazsın. daha bu araç görelim ne hallere bürünecek. senden korkulur.
cetay' Alıntı:Estağfurullah Mustafa elimizden geleni aklımızın yettiğini yapmaya çalışıyoruz.Bu arada sen kayıplardasın seni yok yazıyorum haberin olsun
yarınki geziye katılmayı çok isterdim ama işlerden dolayı yine katılamayacagım çok istiyorum ama bi dahaki sefere inşallah.
Teşekkür ederim.2012 hilux larda tek akü var 155A 2. akü yeri boş duruyor bende orayı yaşam aküsü yeri olarak kullandım ve deep cycle jel akü koydum.Araçtaki buzdolabı,webasto,telsiz vb aletleri o aküye bağladım böylelikle motor çalışmazken aracın marş aküsü kesinlikle kullanılmıyor ve sadece marş için devreye giriyor araç çalıştıktan sonra her 2 aküde şarj oluyor.Aracın içine konulan şartel sayesinde istenirse her 2 aküde motor çalışmazken yada çalışırken kullanılabiliyor bunun en büyük kolaylığı aracın marş aküsü herhangi bir şekilde boşalırsa yaşam aküsü ile marş basılabiliyor yada vinç daha yüksek ampere ihtiyaç duyarsa burada diğer akü devreye sokulabiliyor.fatihk26' Alıntı:hayırlı olsun .... aracınızın orjinalinde akü tek miydi ?