Teşekkür ederim İzzet bey,Rabbim hepimizi kazadan beladan korusun inşallahİzogrand' Alıntı:Kocaman bir MAŞALLAH diyorum , keyifle,kazasız, belasız,iyi günlerde kullanın inşallah
Teşekkür edrim Süha bey,Bull barı ARB tampon gelene kadar geçici yaptım zaten ,nisan ayında elimize ulaşacak tampon.Snorkel şimdiye kadar diğer araçlarımdada çok işe yaramadı ama görselliği tartışılmazlüla' Alıntı:Kampçılık ve uzun soluklu geziler için aracınız mükemmel olmuş, beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilecek bir marka seçmişsiniz. Ayrıca listenize şnorkel eklenebilir ve de (yalnızca bir tavsiye) mevcut bull bar, ARB tampon kadar olmasa da kullanışlıdır aslında...
İstediğiniz gibi kullanmanız dileği ile
Teşekkür ederim hemşerim daha iyileri senin olsunMurat_38' Alıntı:Maşallah Çok Güzel Olmuş ALLAH Kazasız Eğlenceli Geziler Nasip Eder İnşallah...
Mustafa orayı İrfan rezerveledi tek başına yatmaktan korkuyormuş bende yanımda yatırıyorumtakomistik' Alıntı:abi çadırın kaç kişikik eger ikiyse maraşta beraber yatabiliriz ama erkek eşşeklerden hoşlanmıyorsan o zaman tek kalmanı tavsiye ederim. ;D ;D ;D
Sağolasın dostum benim Allah hepimizi görünür görünmez kazalardan korusun.PIKE' Alıntı:Tamer dostum bu aralar formu pek takip edemiyorum. ama buradan da kacamaan bir MAŞALLAH diyeyim.
Kazasız belasız binmeyi nasip etsin rabbim. Allahım nazarlardan saklasın.
Sevgili Mustafa'cığım bir atasözü derki :''Offroad heveslisi her birey birgün Toyota sahibi olmak zorundadır'' Hepbirlikte keyifle kullanalım inşallah yakışıklı kardeşim..Mad-Line' Alıntı:oooo Tamer abimizinde başlığı varmış
abicim kazasız belasız ağız tadıyla, Ömer'le birlikte banada aşıladınızya Hilux sevgisini bilmem artık
Teşekkür ederimvadili' Alıntı:Allah kaza bela vermesin,iyi günlerde kullanın