Merhaba Harun Bey,aantalya' Alıntı:Tamer bey hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir çalışma yapmışsınız, bende uzun süredir araştırma içindeyim bir adet hilüx hazırlayıp uzun soluklu bir afrika gezisi planım var bu tür geziler için toyota en isabetli karar, aslında toyota HZJ 78 en sorunsuz ve uygunu ama türkiyede yaşadığımız için böyle bir seçenekden yoksunuz dolayısıyla hilüx den başka alternatifimiz yok.. çalışmalarınızı ilgi ile takipdeyim ve devamında gezilerinizide paylaşırsanız çok sevinirim..
küçük bir soru çadır ile alakalı: deneme şansınız oldumu, rüzgarlı, soğuk, yağmurlu, vede çok sıcak havalarda?. overland yapan kişiler genellikle EEZY AWN roof tent kullanıyor ama araştırmalarımda türkiyede bulma şansımız yok gibi bu konuda düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
saygılarımla
Bu çekmece sistemlerinde ray olmuyor bunlar rulman üzerinde çalışan bir sistem tek yüzeyde 10 rulman var toplamda 2 çekmece için 40 rulman kullanılıyor.Rulmanlar yanlarda altlı üstlü bulunuyor, çekmece üzerinde bulunan metal kutu bunların arasında çalışıyorcevatsinan' Alıntı:Tamer bey maşallah aracınız çok güzel oldu güle güle kullanın.kasa içi çekmecelerde ray olarak ne kullandınız?üç açlımlımı öyle ise kaç santimlik yeterli oluyormu?selamlar
Powcan Jantdinoman' Alıntı:jantların marka ve modeli nedir acaba.
cetay' Alıntı:
onlar mangles ama 16 inch sanırım mangles artık gelmiyordinoman' Alıntı:Teşekkürler ama 15 inç lik modeli yokmuş peki rica etsem pajero nun üstündeki jantlar 15 inç şe onların marka ve modelini söyleye bilirkişiniz.
bu sistemi nereden aldınız piyasada varmı? yoksa siz kendinizmi yaptınız?Bende aracıma yapmayı düşünüyorum nalburlarda sadece üç açılımlısını buldum onunda boyu 70 cm yeterli gelmiyor çekmeceyi sona kadar çekersek sarkar diye düşünüyorum.Nerden alacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim selamlar.cetay' Alıntı:Bu çekmece sistemlerinde ray olmuyor bunlar rulman üzerinde çalışan bir sistem tek yüzeyde 10 rulman var toplamda 2 çekmece için 40 rulman kullanılıyor.Rulmanlar yanlarda altlı üstlü bulunuyor, çekmece üzerinde bulunan metal kutu bunların arasında çalışıyor
http://www.youtube.com/watch?v=ZbDZRopRWrYcevatsinan' Alıntı:bu sistemi nereden aldınız piyasada varmı? yoksa siz kendinizmi yaptınız?Bende aracıma yapmayı düşünüyorum nalburlarda sadece üç açılımlısını buldum onunda boyu 70 cm yeterli gelmiyor çekmeceyi sona kadar çekersek sarkar diye düşünüyorum.Nerden alacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim selamlar.