Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,160
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

GEZENBİLİRE hoşgeldiniz yeni katılan arkadaşlar, motosiklet ve bisikleti içine alan fuar için buluşma konusu açılacaktır,motosiklet bölümünden takip edebilir fikirlerinizi paylaşabilirsiniz,27,si ila 28 zi arasında fuar alanında buluşulacaktır,2 teker ruhu taşıyan arkadaşlara duyurulacaktır,tarih konusunda fikirlerinizi motosiklet bölümünden paylaşmanızı bekleriz, :D

Etiketler

selamlar
sitemizde 4*4 ve karavan ile ilgili bazı konulara bugune kadar yazdığım oldu ama aslında ne bir 4*4 aracım nede karavanım var ama sahip olmak isterim ,ama aslında iyi bir bisiklet binicisiyim ve kron cty bike marka bir bisikletim var ve genelde iyi havalarda biniyorum ama istanbulda yada buyuk sehirde bisiklete binmenin nekadar zor ve tehlikeli olduğunu gayet iyi biliyorum.
istanbulda yasamaktayım 39 yasındayım kimine gore 40 atakoyde oturuyorum bisiklet gezilerine katılmak isterim
selamlar,saygılar
alp

Bende bisiklet tutkunuyum :smiley:
Bir Marin Indian fire trail mtb yarış bisikletim
Bir Nishiki mtb bisikletim
Bir yol bisikletim ve
Bir Norco street/DJ bisikletim var :smiley:

Neredeyse hergün bisiklet üzerindeyim; Okul, iş, antreman, gezi, ulaşım herşekilde bisiklet benimle..
İleri amatör Dağ bisikleti yarışçısıyım< Geçen sezon Marin Türkiye Dağ Bisikleti Takımı adına yarıştım, bu sezon ise Ankaragücü Spor klübü adına kurulan yeni bisiklet takımında yarışacağım..

sitenin başka bir tanışma bölümüne yazmıştım bi kısmını copy paste yapıyorum.
"Neyse..Uğur ben.Doğal gaz teknisyeniyim.Yarışm.. ;)pardon siteye istanbul'dan katılıyorum.Dalma,tırmanma.yamaç ve paraşütle atlama v.s bi çok aktiviteye ilgim olmasına rağmen yakında almayı düşündüğüm motosikleti saymazsak şu an sadece bisikletle gezip canon 350d ile fotoğraf çekiyorum.
Don't worry be happy diyorum.Saygılar.."
Ben diyim 10 sen de 20 yıldır aralıklarla da olsa.iki teker üstündeyim.İlk 6 yaşında abilerimin binip binip eskittiği ve babamın tekrar boyatıp bana sünnet hediyesi diye yutturduğu pinokyo bisiklet ile başladım.Biraz büyüyüp küçük gelince Alamanya'dan kesin dönüş yapan karşı komşumuzun oğlunun "HERCULES" marka yol bisikletini aldım.Ona da baya bindikten sonra kapının içinden zinciri kırılarak çalındı.Daha sonra aynı tip bir ingiliz bisikleti aldım.İnç olduğu için büyük geldi ama baya bi gezdim onunla da.Onu satıp kron 1000xc aldım. Onu oğluma bırakıp 7 ay önce de Giant Terrago aldım.Şimdi bir de bir arkadaşımın gazıyla enduro motorsiklet olayına sardım.Bisikleti de seviyorum ve halen işe gidip geliyorum.Bisikletten kopmadan motor işi olur mu ki? Bi koltuğa iki karpuz sığar mı ki ? ???

merhaba ben serkan bisikletim corratec x vert motion gidebildiğim heryere bisikletimle gidiyorum uzun turlardan ve macera yarışlarından hoşlanıyorum aynı zamanda zirve dagcılık üyesiyim

arkadaşlar hoşgeldiniz işte sporcu ruh budur ,burada her türlü etkinliğe iştirak edebilir kişisel etkinlik resimlerinizi paylaşabilirsiniz. ;)

İlk defe uzun tur yapacak arkadaşlar bana mail atarsa ı olabilirim her konuda belkide banada bir turcu arkadaş çıkar görüşmek üzere

merhaba ben İzmir den ferhat Ben de sağlam bir bisiklet tutkunuyum her gün en az 10 km yol yapıyorum. kendimi bildim bileli bisiklet üstündeyim. aslında 1992 yılında aldığım amortisörlü bianchi ile ankara ve çevresinde girmediğim patika ve arazi kalmadı.bir kere yola çıktımmı en az 50-70 k yol giderdim.
sonra D.E.Üniversitesine girdiğimde bir tane scott aldım ve dilek yarım adası (Kuşadası), aydın ve çevresi, kemalpaşa dağları, ödemiş, seferihisar, yani izmir ve manisa çevresi çok dolaştım. ama 2 yıl önce kalp krizi geçirdiğimde hocam bisikleti yasakladı. bende sattım ama şimdi yeni bianchi ile tekrar pedal hayatıma devam ediyorum. fırsat buldukça İzmir çevresi gezilerine katılmak isterim .
tüm bisiklet ve doğa sever insanlara selamlar .

ferhatdorukalp' Alıntı:
merhaba ben İzmir den ferhat Ben de sağlam bir bisiklet tutkunuyum her gün en az 10 km yol yapıyorum. kendimi bildim bileli bisiklet üstündeyim. aslında 1992 yılında aldığım amortisörlü bianchi ile ankara ve çevresinde girmediğim patika ve arazi kalmadı.bir kere yola çıktımmı en az 50-70 k yol giderdim.
sonra D.E.Üniversitesine girdiğimde bir tane scott aldım ve dilek yarım adası (Kuşadası), aydın ve çevresi, kemalpaşa dağları, ödemiş, seferihisar, yani izmir ve manisa çevresi çok dolaştım. ama 2 yıl önce kalp krizi geçirdiğimde hocam bisikleti yasakladı. bende sattım ama şimdi yeni bianchi ile tekrar pedal hayatıma devam ediyorum. fırsat buldukça İzmir çevresi gezilerine katılmak isterim .
tüm bisiklet ve doğa sever insanlara selamlar .
Geçmiş olsun..Halbuki doktorlar kalp rahatsızlığı olanlara hareket önerirler.Neyse siz yine de hocadan sağlam bi "Ok" almadan başlamayın pedal çevirmeye..

Merhaba..
Ben Neşe..:smiley:
Fotoğrafla ilgileniyorum.Bu siteyi ve aktivitelerini ortak paydamız ''fotoğraf '' olan bazı arkadaşlardan öğrendim.
Bisiklet almak istiyorum..bu konuda yeterli bilgim yok..
Uzun yıllardır bisiklete binmedim..bu geçici bir heves mi yoksa uzun soluklu bir yolculuk mu şimdilik kestiremiyorum.
Doğru yere yazdığımdan şüphelerim de var.
Bisiklet alırken özellikle dikkat etmem gereken konularda yardımcı olursanız sevinirim.

martian' Alıntı:
Merhaba..
Fotoğrafla ilgileniyorum.Bu siteyi ve aktivitelerini ortak paydamız ''fotoğraf '' olan bazı arkadaşlardan öğrendim.
Uzun yıllardır bisiklete binmedim..bu geçici bir heves mi yoksa uzun soluklu bir yolculuk mu şimdilik kestiremiyorum.
Bisiklet alırken özellikle dikkat etmem gereken konularda yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar,
Bisikletin geçici bir heves olacağını hiç sanmıyorum: Virüs bulaştıktan sonra inzan zihninde ve vücudunda hızla yayılıyor. Tedavisi de pek yok :D Bisikleti alırken dikkat edilecek pek çok husus var aslında. Fakat en can alıcı noktaları tek cümle ile özet geçeyim. Alacağınız bisiklet boyunuza ve kullanım amacınıza uygun olsun.En azından bisikletten (gerçekten) anlayan biri ile bisiklet almaya gidin. Aksi taktirde bisikletten beklediğiniz keyfi alamayıp, kısa sürede bu sevdadan vazgeçebilirsiniz. Başka bir ihtimal de yaşam şartları. Bisiklet sürmek için yeterli zaman ya da uygun mekan yoksa bunun devamlılığı sizin bazı önceliklerinizden fedakarlıklarla gerçekleşebilir ancak.

Bisiklet maceranızda size başarılar diliyorum. Umarım bisiklet hayatınızın vazgeçilmezleri arasında yer alır ;)

ilk önce hoşgeldiniz demek istiyorum , diğer arkadaşlarımızın da söylediği gibi bisiklet virüs gibi bir defa başladınız mı bırakamıyorsunuz.BU virüsü sizede bulaştırabilirsek ne mutlu bize:smiley: gelelim bisikletti ne amaçla almak istediğinize, bisikleti ne amaçla kullanacagınıza spor,gezi,amaçlımı yoksa bunların karışımı bir bisiklet mi istiyorsunuz ?ilk önce bu konuda karar vermelisiniz.Bisikleti alacağınız yerde önemli buradaki insanların deneyimli olması gerekiyor.benim tavsiyem eğer istanbulda oturuyorsanız delta bisiklet,bike and outdoor,kaçkar bisiklet,yeşil bisiklet velesipit buralara gitmeniz burada çalışan arkşlar size yardımcı olacaktır,internetten adreslerini bulabilirsiniz.şimdiden hayırlı olsun.

martian' Alıntı:
Merhaba..
Merhaba gezenbilira hoşgeldiniz,her türlü aktiviteye katılabilir etkinlik fotoğraflarınızı buradan paylaşabilirsiniz,sorunuzun cevabını uzman olan arkadaşlarımız cevaplayacaktır saygılar.

martian' Alıntı:
Merhaba..

ilk olarak hoş geldiniz bisiklet alırken ilk dikkat edilmesi gerekn özellik kullanım amacıdır tur için mi yoksa hareket için mi şehiriçimi yoksa uzun turlar için mi bunlara karar verdikten sonra ilk iş olarak boyunuza uygun kadroyu seçmelisiniz üstündeki kompenantlarada dikkat etmekte fayda var örneğin 5 liralıkta arka aktarıcı var 500 liralıkta bütçenizi ve kullanım amacınıza göre bir model seçersiniz eğer bisiklet model tavsiyesi istiyorsanız boyunuzu ayırabiliceğniz bütçeyi ve kullanım amacınızı söylerseniz tavsiyede buluna bilirz mutlu günler...

luleburgaz' Alıntı:
ilk olarak hoş geldiniz bisiklet alırken ilk dikkat edilmesi gerekn özellik kullanım amacıdır tur için mi yoksa hareket için mi şehiriçimi yoksa uzun turlar için mi bunlara karar verdikten sonra ilk iş olarak boyunuza uygun kadroyu seçmelisiniz üstündeki kompenantlarada dikkat etmekte fayda var örneğin 5 liralıkta arka aktarıcı var 500 liralıkta bütçenizi ve kullanım amacınıza göre bir model seçersiniz eğer bisiklet model tavsiyesi istiyorsanız boyunuzu ayırabiliceğniz bütçeyi ve kullanım amacınızı söylerseniz tavsiyede buluna bilirz mutlu günler...

llginize teşekkürler..Delta'nın sayfasından birçok bilgi edindim..
Hafta sonu vaktim olursa gideceğim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri